Αρχίζει αύριο η εξαιρετικά σημαντική δίκη για τους νεκρούς της Marfin

Του Γιάννη Ντάσκα

Mία εξαιρετικά σοβαρή δίκη αρχίζει αύριο στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας εντελώς “στα μουλωχτά” και προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά για τα αντανακλαστικά της κοινωνίας αλλά και την πραγματική ΠΟΛΙΤΙΚΗ ταυτότητα των δραστών.

Αυτών που έκαψαν ζωντανούς μέσα σε κατάστημα ΠΟΛΙΤΙΚΗ εργαζόμενους ,τους οποίους εργοδότες είχαν ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ να εργαστούν σε περιβάλλον εξαιρετικά επικίνδυνο.

Οι δυο που θα καθίσουν στο εδώλιο (Σίψας και ένας ακόμα) αρνούνται την κατηγορία και υποστηρίζουν οτι δεν ήταν

στο σημείο εκείνο την κρίσιμη στιγμή. Στοιχεία εναντίον τους η κάμερα και μία μαρτυρία. Υποστηρίζουν ότι λίγο νωρίτερα σε άλλη κάμερα ο ένας φορούσε άλλο μπουφάν και ο δεύτερος υποστηρίζει ότι “εις μάρτυς, ουδείς μάρτυς” ,όταν μάλιστα πρέπει να αναγνωρίσει με απόλυτη βεβαιότητα οτι ήταν αυτός που κρατούσε την μολότοφ και την έριξε.

Η Αριστερά γενικά δεν κάνει κανέναν ιδιαίτερο αγώνα να αποδείξει οτι είναι αδύνατον μέλη της να έβαψαν με τέτοιο τρόπο τα χέρια τους με αίμα για να σπάσουν “απεργοσπαστικούς μηχανισμούς”.

Οι δράστες δεν μπορεί να έχουν πραγματική αριστερή πολιτική ταυτότητα ,γιατί τέτοια ταυτότητα με τέτοιες πράξεις και μάλιστα μακριά απο αυτό που ονομάζεται “κατάσταση ανάγκης” είναι ασυμβίβαστη.

Η πιθανότητα προβοκατόρικης δράσης είναι μεγάλη και η χώρα μας έχει ιστορικό πλούσιας τέτοιας δράσης σε αυτό τον τομέα.

Πλείστες όσες φορές μυστικές υπηρεσίες (υπόθεση Γρηγορόπουλου και παλαιότερα αρκετές…) κυρίως με επιρροές απο εξωτερικές μυστικές υπηρεσίες έχουν τέτοια δράση.

Στα περίφημα Εξάρχεια άλλωστε μεγαλούργησε η πανέμορφη Ελληνοαμερικανίδα “Έλενα Ποιάς-το- αβγό -και -κούρευτο”. Κανείς δεν θυμάται το επώνυμο με το οποίο ήταν κάθε μέρα στην πλατεία εκείνες τις δύσκολες εποχές και αργότερα έγινε γνωστό οτι μερικές ώρες τις περνούσε κάνοντας παρέα με …πολιτικούς μας.

Πέρασαν χρόνια και αποκαλύφθηκε οτι η Ελενα, η ακτιβίστρια που οργάνωνε την αριστερή δράση στα Εξάρχεια και τριγύρω δεν ήταν άλλη απο την κ.Βάλερι Πλεϊμ, την σύζυγο Αμερικανού πρεσβευτή (υπόθεση Νίγηρας) και προκάλεσε πολιτική κρίση στις ΗΠΑ όταν εχθροί του συζύγου της αποκάλυψαν ότι η κ.Βάλερι (η Έλενα των Εξαρχείων…) ήταν όλα τα χρόνια της απο μικρή κοπέλα πράκτορας της CIA και με αυτή την ιδιότητα μεγαλουργούσε στα Εξάρχεια…

Θεωρούμε σχεδόν βέβαιο οτι οι κατηγορούμενοι με τις κατηγορίες έτσι ,όπως στηρίζονται θα αθωωθούν με εξαίρεση ίσως τα στελέχη της επιχείρησης για ελλιπή μέτρα ασφαλείας…

Οπως και νάχει είναι μια εξαιρετικά σοβαρή δίκη ,κυρίως για όσα κρύβονται στο παρασκήνιο και όχι για όσα καταγράφηκαν στη δικογραφία…

Στο υποκατάστημα της Τράπεζας βρήκαν φρικτό θάνατο τρεις εργαζόμενοι και ακόμα πιο τραγικό είναι οτι η μία ήταν στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης…

The post Αρχίζει αύριο η εξαιρετικά σημαντική δίκη για τους νεκρούς της Marfin appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα