Ποιοι είναι οι 12… υποκριτές του Χόλιγουντ;

Δεν είναι αυτό που φαίνεται…

Επώνυμοι του Χόλιγουντ επιβεβαιώνουν τη φράση αυτή και με το παραπάνω…

Το θέμα με τη δημοσιότητα είναι ότι είτε σου αρέσει είτε όχι, η ζωή σου θα γίνει είδηση. Κάποιοι διάσημοι προτιμούν να κρατούν κρυφή την προσωπική τους ζωή, ενώ άλλοι την «πουλάνε».

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τις δηλώσεις τους: «Πουλάνε» μια καλύτερη προσωπικότητα, πιο ηθική, πιο συντηρητική, πιο συνειδητοποιημένη…

Ωστόσο, οι πράξεις τους διαψεύδουν τα λεγόμενα τους, και υπάρχουν παραδείγματα που το αποδεικνύουν.

Πρώτο παράδειγμα η Jennifer Aniston.Όλοι

θεώρησαν ότι η Angelina Jolie, ήταν η «κακιά», η «αντροχωρίστρα» που έκλεψε τον Pitt από την αγκαλιά της Jeniffer. Κι όμως, εκείνη το είχε κάνει στο παρελθόν, χωρίζοντας τον αρραβωνιαστικό της, Justin Theroux, από την επί 13 χρόνια σύντροφό του, Heidi Bivens.

Δεύτερος «Πινόκιο» είναι ο Harrison Ford. Πέρα από ηθοποιός συστήνεται και ως Πρόεδρος ενός οργανισμού για την κλιματική αλλαγή. Ωστόσο, δεν είχε πρόβλημα να αγοράσει 7 αεροσκάφη (!) και να δηλώσει: «Θα πάρω το αεροσκάφος μου ακόμα και όταν θέλω να πεταχτώ για ένα cheeseburger».

Επόμενη; Η «μεγάλη κυρία» του Hollywood, η Barbra Streisand. Όπως και ο προηγούμενος αστέρας, είχε δηλώσει την ανησυχία της για την κλιματική αλλαγή και για την υπερθέρμανση του πλανήτη. Παρ΄όλα αυτά, ξοδεύει 22.000 δολάρια το χρόνο, προκειμένου να… ποτίσει τους κήπους της.

Επίσης, ο Jamie Fox, είχε καταγγείλει την οπλοκατοχή και είχε δηλώσει υπέρμαχος του ελέγχου αυτής. Βέβαια είναι πολύ συνηθισμένος σε ρόλους χολιγουντιανών παραγωγών, που ως γνωστόν, το «πιστολίδι»… δίνει και παίρνει.

Λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή; Η εκκεντρική Lady Gaga στο παρελθόν είχε υποστηρίξει μια καμπάνια κατά του bulling, ενώ δεν έχασε στιγμή και «στόλισε» την Kelly Osbourne, μετά από ένα αρνητικό σχόλιο που δέχτηκε.

Neil Patrick Harris: Πες το και αναποφασιστικότητα… Αφού πόσταρε στο Twitter, ότι ο ίδιος και ο σύντροφός του περιμένουν δίδυμα, κατηγορούσε όποιον έβρισκε, και φυσικά τα media, ότι δεν σέβονται την προσωπική του ζωή.

«Jenny from the block» είχε τραγουδήσει κάποτε η Jennifer Lopez. Κι όμως, δεν είναι καθόλου το «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Η τραγουδίστρια είναι γνωστή diva και οι απαιτήσεις της ανάλογες του διαμετρήματός της: ελικόπτερο για τις μετακινήσεις της, ιδιωτική ομάδα μασέρ, στιλίστες, κομμωτές, μακιγιέρ. Α! να αναφερθεί ακόμη ότι, όταν κλείνει δωμάτιο σε ξενοδοχείο, κλείνει αυτομάτως και όλο τον όροφο.

Μπορεί να έχει και δίκιο ο John Travolta… Τι κι αν ανησυχεί για τα περιβαλλοντικά προβλήματα, όπως το φαινόμενο του θερμοκηπίου; Του απαγορεύει κανείς να γυρίζει τον κόσμο με το ιδιωτικό του Boeing 707;

«Δεν είναι σωστό να κάνεις παιδιά εκτός γάμου», πιθανόν να ήταν τα λόγια της Kim Kardashian, στην αδερφή της, μέχρι που… τη βλέπουμε να κάνει ακριβώς το ίδιο.

Τα είχε μαζεμένα στη Louis Vuitton και κάλεσε τους θαυμαστές του να μποικοτάρουν το brand. Ο λόγος για τον Kanye West, τον νεαρό που κρατά την τεράστια Louis Vuitton της φωτογραφίας.

«Αδύναμη» και «υποτιμημένη» ένιωθε η Megan Fox μετά το σέξι εξώφυλλο που έκανε στο Esquire.
Άσχετο, που συνεχίζει απτόητη τις φωτογραφήσεις με εσώρουχα και δηλώνει: «Έχω τη libido 15χρονου αγοριού».

Τελευταία, στη λίστα με τους υποκριτές του Hollywood, είναι η Paris Hilton. Το 2004 φωτογραφήθηκε μπροστά στην αμερικανική σημαία, για λογαριασμό της καμπάνιας «Vote or Die». Μάλλον δεν θυμόταν καλά το σκοπό της φωτογράφησης, αφού αργότερα έγινε γνωστό πως δεν πήγε καν να ψηφίσει.

The post Ποιοι είναι οι 12… υποκριτές του Χόλιγουντ; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα