Στηριξη στον πατουλη απο χιλιαδες πολιτες του αμαρουσιου

19:21 8/12/2013 - Πηγή: Fimotro
Ένα πολύ ηχηρό και αδιαμφισβήτητο μήνυμα αναγνώρισης και στήριξης της προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής έστειλαν οι εκατοντάδες πολίτες και οι εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης του Αμαρουσίου...

που κατέκλυσαν το κλειστό γυμναστήριο Κοκκινιάς, προκειμένου να παρακολουθήσουν το Δημόσιο Απολογισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη για το έργο, τις δράσεις και τα αποτελέσματα αυτών το διάστημα που προηγήθηκε σε όλο το Μαρούσι, σε κάθε γειτονιά του προαστίου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος
Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς τους παριστάμενους για τη δυναμική παρουσία τους στην εκδήλωση για έναν εφ΄όλης της ύλης απολογισμό της Δημοτικής Αρχής.
«Με τη δική σας στήριξη, αλλά και με τη δική μας δουλειά, με την καθημερινή προσπάθεια των στελεχών της Διοίκησης και με την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων μας, καταφέραμε παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της χρονικής περιόδου που διανύουμε,να διασφαλίσουμε σε βάθος χρόνου την οικονομική εξυγίανση και να απαλλάξουμε το Δήμο και την πόλη από τα βάρη του αμαρτωλού παρελθόντος που κληρονομήσαμε, να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συμπολίτες και να διασφαλίσουμε πως καμία γειτονιά δεν θα μείνει χωρίς έργα. Να στηρίξουμε επίσης στην πράξη τους συνανθρώπους μας των οποίων οι αντοχές δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης. Κάθε μέρα που περνά, βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην εκπλήρωση των στόχων μας. Κάθε μέρα που περνά δίνουμε λύσεις σε μικρά προβλήματα της καθημερινότητας και παράλληλα δρομολογούμε μόνιμες λύσεις σε ζητήματα και προβλήματα που ταλαιπωρούν την πόλη εδώ και χρόνια»

«Η πολιτική μας όλο αυτό το διάστημα που είμαστε Διοίκηση -υπογράμμισε ο κος Πατούλης είναι μια πολιτική που έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους που διαθέτουν σχέδιο και όραμα για το Μαρούσι, και απευθύνεται σε ανθρώπους που είναι συνειδητοποιημένοι πολίτες , που θέλουν να ζουν σε μια ανθρώπινη πόλη. Υλοποιούμε με συνέπεια και ευθύνη μια πολιτική που υπηρετεί το συμφέρον της πόλης και της τοπικής μας κοινωνίας.Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι το 2014 είναι χρονιά εκλογών.Είμαστε αισιόδοξοι ότι οι συμπολίτες μας θα αξιολογήσουν θετικά την προσπάθεια μας. Θα αξιολογήσουν θετικά το έργο μας και θα μας παρέχουν για μια ακόμη φορά ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο σχέδιο που θα παρουσιάσουμε αναλυτικά το επόμενο διάστημα για την ανάπτυξη της πόλης μας για την επόμενη τετραετία. Στις εκλογές του 2014 θα συγκρουστούν δύο διαφορετικές αντιλήψεις.Από τη μια, θα είναι οι δυνάμεις της δημιουργίας, του έργου, της ομαλότητας και της σταθερότητας. Από την άλλη, θα αντιπαρατεθούν οι εκφραστές της αδράνειας,της απραξίας, της απουσίας σχεδίου και οράματος, του μηδενισμού και της ανασφάλειας. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες του Αμαρουσίου θα κάνουν για μια ακόμη φορά τη σωστή επιλογή.Δεν θα επιτρέψουν να πάει η πόλη πίσω.Δεν θα επιλέξουν να χαθούν όσα με κόπο δημιουργήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.»
Keywords
Τυχαία Θέματα