Αποκλειστικό: Το παρασκήνιο της απόφασης Βελόπουλου να μην συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ο Κυριάκος Βελόπουλος «εσπασε» ο ίδιος την συμφωνία προκειμένου να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μπορεί ο ίδιος να ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twiiter ότι η αντίδραση του κόσμου τον οδήγησε να μην είναι υποψήφιος ωστόσο όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το παρασκήνιο της άρνηση βρίσκεται αλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», ο Αντώνης Σαμαράς είχε τηλεφωνήσει στον Κυριάκο Βελόπουλο και του ζήτησε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, με τον πρώην βουλευτή αρχικά να αποδέχεται την πρόταση του

πρωθυπουργού.

Κύκλοι του πρώην βουλευτή αναφέρουν στο «Π» ότι την άλλη μέρα ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Κώστας Μπούρας σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Βελόπουλο, του ζήτησε να μαζέψει τις όποιες δηλώσεις είχε κάνει ως τώρα για την Χρυσή Αυγή, την ΑΟΖ και τα μνημόνια.

Ο κ. Βελόπουλος μόλις ακουσε όλα αυτά που του έλεγε ο κ. Μπούρας του απάντησε «εγώ δεν θα γίνω κωλοτούμπας όπως άλλοι» και έτσι του εξήγησε ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θ.Δ

The post Αποκλειστικό: Το παρασκήνιο της απόφασης Βελόπουλου να μην συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα