Σπηλιωτόπουλος για τη δημιουργία τζαμιών: «Δεν χρειαζόμαστε άλλα τσαντίρια κάτω από την Ακρόπολη»

Αντίθετος στη χωροθέτηση τζαμιού «στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας» εμφανίστηκε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος προτείνοντας για το θέμα τη διενέργεια τοπικού δημοψηφίσματος.

Μιλώντας το πρωί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε πως η θέση του αυτή δεν έχει σχέση με τη θρησκευτική ελευθερία και πως δεν μπορούν να πάνε σε αστική πύκνωση χιλιάδες τετραγωνικά.

Ο υποψήφιος δήμαρχος

της ΝΔ υπογράμμισε ότι η πρωτεύουσα δεν χρειάζεται «άλλον έναν πόλο λαθρομετανάστευσης», ούτε «νέα τσαντίρια κάτω από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως».

Τόνισε, ακόμη, ότι δουλειά του δημάρχου Αθηναίων δεν είναι να μοιράζει φασολάδα, αλλά να δημιουργεί θέσεις εργασίας και σημείωσε ότι αυτό θα γίνει μέσω του τουρισμού και των ανοιχτών καταστημάτων.

Ακόμα, υπερασπίστηκε τη δήλωσή του περί «ημίτρελων» για τις ολιγομελείς κινητοποιήσεις στο κέντρο, λέγοντας μάλιστα πως η Παλαιστίνη «δεν πρόκειται να απελευθερωθεί κλείνοντας τη Βασιλίσσης Σοφίας». Συμπλήρωσε ωστόσο, πως είναι αναφαίρετο δικαίωμα της ΓΣΕΕ να κινητοποιείται και υποχρέωση της κυβέρνησης να το προστατεύει.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, εξέφρασε την άποψη πως τα καταστήματα στο ιστορικό κέντρο θα πρέπει να είναι ανοιχτά όσο το δυνατόν περισσότερες Κυριακές, ενώ διευκρίνισε πως αναφέρεται σε ένα «διευρυμένο ιστορικό κέντρο», στο οποίο εντάσσονται η Ακαδημία Πλάτωνος, η Βάθη, ο Κεραμικός, το Μεταξουργείο.

The post Σπηλιωτόπουλος για τη δημιουργία τζαμιών: «Δεν χρειαζόμαστε άλλα τσαντίρια κάτω από την Ακρόπολη» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα