Τώρα είναι η ώρα…

Ο πρωταθλητής Ευρώπης για δύο συνεχόμενες φορές Ολυμπιακός, καλείται σήμερα να κάνει την υπέρβαση και να σταθεί εμπόδιο στην επέλαση που επιδιώκει η βασίλισσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και πηγαίνοντας πλέον να τα παίξει όλα για όλα στην Μαδρίτη.

Το ΣΕΦ απόψε (21:45, Novasports 2) θα είναι για ακόμα μία φορά «καμίνι» δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού.

Ώρα για… ξεκούραση δεν υπάρχει και έτσι ο Μπρεντ Πέτγουεϊ παρά την μυϊκή ενόχληση που ένιωσε θα δώσει κανονικά το «παρών».

Αντίθετα θα απουσιάσει ο Στράτος Περπέρογλου που δεν είναι έτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε. Η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη στους ερυθρόλευκους αφού με την εμφάνιση της Δευτέρας σώθηκε η χαμένη υπερηφάνεια της ομάδας τους. Στο αντίπαλο στρατόπεδο έχουν αρχίσει να φοβούνται τυχόν ενδεχόμενο η σειρά να οδηγηθεί σε πέμπτο παιχνίδι.

Έστω και αν αυτό θα είναι στην έδρα τους. Έχουν πάθει στο παρελθόν και έχουν μάθει στη Ρεάλ. Για το λόγο αυτό ο Πάμπλο Λάσο ζήτησε από τους παίκτες του να μπουν από την αρχή δυνατά στο ματς .

Ο Ισπανός κόουτς ανέλυσε διεξοδικά το ματς της Δευτέρας και πιστεύει ότι μπορεί η ομάδα του να φτάσει στη νίκη αν αποφύγει τα λάθη εκείνου του παιχνιδιού.

The post Τώρα είναι η ώρα… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα