MINI Rushour: Από τη θέση του οδηγού

Λίγο πριν ριχτεί στη μάχη του αγώνα, ο Σταμάτης Κατσίμης μας περιγράφει τις εντυπώσεις του από τη Βαλελούνγκα οδηγώντας το MINI για το NewsAuto!

“Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα δύσκολες τη Παρασκευή, με το βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει όταν οδηγείς ένα καινούριο αυτοκίνητο. Με διευκόλυνε σε ένα βαθμό το γεγονός ότι γνώριζα την πίστα αλλά σε όλες τις περιόδους, μοιραζόμουν το αυτοκίνητο με έναν άλλο οδηγό. Ως αποτέλεσμα, είχα στη διάθεση μου το μισό χρόνο κάθε περιόδου για να εξοικειωθώ με το αυτοκίνητο. Παρ’ όλα αυτά, είμαι ευχαριστημένος

από το επίπεδο που φτάσαμε στη βροχή. Όμως η αλλαγή των καιρικών συνθηκών σήμερα, με έβαλε πάλι σε… άγνωστα νερά. Η πρώτη φορά που οδήγησα το αυτοκίνητο σε στεγνό οδόστρωμα, ήταν κατά τη διάρκεια των χρονομετρημένων δοκιμών, όπου η αλήθεια είναι πως περίμενα να είμαστε σε καλύτερη θέση. Αν και ταχύτερος εκ των πρωτοεμφανιζόμενων οδηγών, ο χρόνος μου δεν με αφήνει ικανοποιημένο. Κάποιες λεπτομέρειες στο στήσιμο του MINI αλλά και η καλύτερη γνώση των συνθηκών, ελπίζω να με οδηγήσουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Σταμάτης Κατσίμης.

Αυτή την ώρα, πραγματοποιείται η σύσκεψη με το διευθυντή της ομάδας και τους μηχανικούς, ώστε να αποφασιστούν οι όποιες αλλαγές ενόψει του αγώνα. Η συμμετοχή του NewsAuto αφορά στη πρώτη μάχη της Βαλελούνγκα, τελευταίου γύρου του φετινού πρωταθλήματος MINI Rushour.



Keywords
Τυχαία Θέματα