MINI Rushour: Σκληρή μάχη στα δοκιμαστικά

Η περιπέτεια του NewsAuto στο MINI Rushour της Βαλελούνγκα συνεχίζεται! Η μέρα ξεκίνησε με τις κατατακτήριες δοκιμές όπου ήμασταν ταχύτεροι ανάμεσα στους πρωτοεμφανιζόμενους!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ

Το πρωινό ξύπνημα μας βρήκε σε… σχεδόν άλλο τόπο αφού η βροχή, ο αέρας και το κρύο, είχαν παραδώσει τη σκυτάλη στο ζεστό, λαμπρό ήλιο που θα είναι πλέον συνοδοιπόρος μας στη μοναδική ελληνική συμμετοχή σε αυτό το ενιαίο πρωτάθλημα με MINI

Cooper που διεξάγεται στη γειτονική χώρα.

Ο οδηγός μας, Σταμάτης Κατσίμης, είχε ουσιαστικά έξι γύρους στη διάθεση του για να συνηθίσει το MINI του σε στεγνό οδόστρωμα, αφού όση δουλειά έγινε χθες, λόγω των διαφορετικών συνθηκών, δεν είχε νόημα.

Ο Ζόλταν Μπεσενιέι με τον οποίο μοιραζόμαστε αυτό το Σαββατοκύριακο το αγωνιστικό  MINI της Team Dinamic PromoDrive, οδήγησε στο ξεκίνημα των κατατακτήριων δοκιμών, παραχωρώντας μετά τη θέση του στον Σταμάτη που εξοικειώθηκε πολύ πιο γρήγορα, σημειώνοντας τελικά επίδοση καλύτερη κατά επτά δέκατα.

Βελτίωσε τον προσωπικό του χρόνο σε πέντε από τους γύρους στο ιταλικό σιρκουί και εκτός από ταχύτερος του τιμ μέιτ του, ήταν ξανά ταχύτερος ανάμεσα στους πρωτοεμφανιζόμενους. Ωστόσο το 1.59.035 ήταν τρία δευτερόλεπτα πίσω από τον κορυφαίο χρόνο, τοποθετώντας το δικός μας MINI στη 14η θέση της σειράς εκκίνησης του πρώτου αγώνα, που θα είναι κι αυτός στον οποίο θα συμμετάσχει το NewsAuto.



Keywords
Τυχαία Θέματα