ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΞΙ…

20:00 9/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Ζωές από μετάξι ή σα να σέρνεις μονίμως το κάρο;

Της Αλεξάνδρας Τσόλκα

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Κομνηνός εξιστορεί στο Life and Style, την ιστορία μιας ζωής γεμάτη πλούτο, αποφασιστικότητα, εκκεντρικότητα! Την ιστορία της κ. Βίκυ Σταμάτη, ινδάλματος μας από πλούσιες. Μεγιστάνες του κόσμου, εμίρηδες βαθύπλουτοι, εφοπλιστές μυθικοί, ο ίδιος ο εκκεντρικός Χάουαρντ Χιουζ δεν φτάνουν στην ευρηματικότητα του τρόπου ζωής της! Να τα βλέπουμε εμείς, οι πτωχοί και να αισθανόμαστε ακόμα πτωχότεροι!
*Από

το 2000 η κ. Σταμάτη είχε για την προσωπική της περιποίηση καθημερινά δύο προσωπικούς κομμωτές, γιατί μπορεί να ήθελε full service, μπορεί και όχι), προσωπικούς μακιγιέρ, στυλίστα, γυμναστή, μανικιουρίστα! Αναφέρεται ακόμα πως η κυρία Σταμάτη σε κάθε πρόβα της σε γνωστό κοσμικό ατελιέ, έφερνε πάντοτε μαζί της τα δικά της παπούτσια, έστρωνε σεντόνι στο πάτωμα, για να μην έρχονται σε επαφή τα πόδια της όταν χρειαζόταν να βγάλει τα παπούτσια, δεν ήθελε να την ακουμπούν οι μοδίστρες και φυσικά πάντοτε φορούσε γάντια για να πιάσει οτιδήποτε.
* Γενικά, λέει, οι εμφανίσεις της δεν έπεφταν ποτέ κάτω από τα 10.000 ευρώ, ενώ αν υπολογίσει κανείς τα τεράστια μπριγιάν που πάντα φορούσε , σε συνδυασμό με τα πανάκριβα ρολόγια που διέθετε, το πόσο εκτοξευόταν στα ύψη…
*Με ένα φουστάνι δηλαδή, τρία μεγαλο – χωριά την βγάζαμε για καλοκαίρι!
*Ε, μα κάνεις ό,τι κάνεις, μη προκαλείς κιόλας! Ούτε η βασίλισσα της Αγγλίας και όχι τώρα αλλά πίσω στον χρόνο, στις χαρές της αυτοκρατορίας τέτοια μεγαλεία!
*Αγαπημένη η Ελεονόρα και οι συνεργάτες της! Όμως τι ήταν αυτό το θέμα για τις 56 ελληνίδες βουλευτίνες! Παρουσίαση ονόματος και παραλήρημα ενθουσιασμού. Να σφαδάζουν από θαυμασμό για την Έλενα Ράπτη, σα να ναι τουλάχιστον η Ιντιρα Γκαντι ξανθιά!
*παραβγαίνανε οι συνεργάτες ποιος θα ενθουσιαστεί πιο πολύ, πια! Κάποια στιγμή δε η Φιορίνια Πετρουτσέλι, αναφώνησε σε παράκρουση εκτίμησης πως η κ. Φωτεινή Πιπιλη είναι τόσο γυναίκα «της διπλανής πόρτας»!
*Όχι για καλό το είπε! Απλά απορώ διπλά σε τι πόρτα μένει που χει γειτονιά μεγαλοδημοσιογράφους, πολιτικούς, συγγραφείς, τηλεοπτικούς αστέρες!
*Να σου τελειώνει η ζάχαρη δηλαδή και να χτυπάς να δανειστείς λίγη και να σου δίνω αποκλειστική συνέντευξη του Τσαβες να ρίξεις μια μάτια, μαζί με τις ζαχαρίνες!
*Η δισέγγονη του Κάρολου Δαρβίνου, λέει, έρχεται στην Πάτρα, στο πλαίσιο του 13ου Επιστημονικού Συνεδρίου Χημείας, ενώ ανάμεσα στους προσκεκλημένους ομιλητές είναι και ο διακεκριμένος Έλληνας φυσικός Δημήτρης Νανόπουλος.
*Η είδηση δεν είναι ότι έρχεται φυσικά, αλλά ότι υπάρχει!
*Είναι λίγοι οι ηθοποιοί που μπορούν να σύρουν το κάρο, ειπε ο κ. Αλκης Κούρκουλος και το θεωρούμε πολύ λογικό διότι ρόλους κάνουν, όχι αγώγια…

Keywords
Τυχαία Θέματα