ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

19:50 9/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Έτοιμος να παραλάβει τη διερευνητική εντολή δήλωσε ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι ο ελληνικός λαός θέλει σταθερότητα, κυβερνητική λύση, ώστε να μην οδηγηθεί ξανά η χώρα σε εκλογές.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος τάχθηκε εκ νέου στην πρότασή του για κυβέρνηση εθνικής ενότητας

με την συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και της Δημοκρατικής Αριστεράς. Όπως τόνισε την πρόταση αυτή έκανε και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και ως εναλλακτική του πρότεινε να δώσει στήριξη σε κυβέρνηση Τσίπρα-Κουβέλη-Καμμένου, που θα έχει ως όριο: να μην τεθεί σε κίνδυνο η παραμονή στο ευρώ και να μην κάνει η χώρα βήματα προς τα πίσω.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας του πρότεινε τον σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης που θα παγώσει τις διαδικασίες και θα διευθετησει θεσμικού χαρακτήρα θέματα. Από την πλευρά του απάντησε ότι η χώρα δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Διαπίστωσε ότι στην παρούσα φάση δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε μία λύση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. «Θα παραλάβω την εντολή και θα συνεχίσω την προσπάθεια», τόνισε.

Δεν μας ενδιαφέρει ούτε το μέτωπο της δεξιάς, ούτε της αριστεράς, μας ενδιαφέρει το εθνικό μέτωπο, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η ψήφος που έδωσαν οι πολίτες πρέπει να ερμηνευθεί με σεβασμό και με δημιουργικό τρόπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα