ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ

Μπορεί ο ίδιος να είχε υπογραμμίσει σε όλους τους τόνους στους συνομιλητές του ότι θέλει να φύγει το ταχύτερο δυνατόν από το Μέγαρο Μαξίμου, ωστόσο… θα βρεθεί πίσω σε λιγότερο από μία εβδομάδα.

Ο λόγος για τον τέως πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, που θα περάσει σήμερα ξανά το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου στις 4 το απόγευμα, για να συναντηθεί με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.

Ο πρωθυπουργός θέλει να έχει πλήρη εικόνα ούτως ώστε να εκπροσωπήσει με επάρκεια την Ελλάδα στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής για την ανάπτυξη. Γι’ αυτό συναντήθηκε χθες με τους πολιτικούς αρχηγούς, γι’ αυτό συγκαλεί σήμερα διευρυμένη σύσκεψη ενημερωτικού χαρακτήρα στο Μαξίμου.

Στην εν λόγω σύσκεψη, λοιπόν, θα μετάσχει ο Λουκάς Παπαδήμος, για να ενημερώσει τον Παναγιώτη Πικραμμένο για όλες τις ανοιχτές εκκρεμότητες της χώρας (εξάλλου, κυβερνούσε κυριολεκτικά ως την προηγούμενη εβδομάδα), ενώ θα είναι παρόντες και: ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Επικρατείας Αντώνης Αργυρός και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τσιόδρας.

Επίσης, στη σύσκεψη θα λάβουν μέρος ο διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, πρέσβης Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκης Σκέρτσος, και ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργος Παγουλάτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα