ΤΡΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Σήμερα, θα σας διηγηθώ τρία ρατσιστικά ανέκδοτα: ένα για Αλβανούς, ένα για Εβραίους, και ένα για μαύρους.

Σπεύδω να διευκρινίσω ότι όταν είμαι διακοπές κατεβάζω ρολά στην ενημέρωση. Απέχω από τηλεόραση και εφημερίδα, εννοείται εκτός απο το ΦΩΣ -σόρυ Θέμο και Αντώνη, αλλά εμείς οι παραδοσιακοί Ολυμπιακοί, αυτήν την εφημερίδα ξέρουμε, αυτήν εμπιστευόμαστε, Είναι όπως το Essex. Για το Essex δεν είναι το σλόγκαν ή κάνω λάθος; Εσάς, τον Πρωταθλητή και τον Γαύρο σας παίρνουν τα παιδιά μου, οπότε υπάρχει ο σχετικός …καταμερισμός εργασίας, και μάλλον δεν είναι σε βάρος σας.

Ραδιόφωνο ακούω,

μόνο στο αυτοκίνητο, τραγούδια. Ακόμη και site σπάνια επισκέπτομαι.

Εκτός βέβαια από το matrix. Κι αυτό μια φορά το βράδυ. Είτε για να απαντήσω σε κάποιο φίλο που έχει σχολιάσει το άρθρο μου είτε για …εργοδοτικό έλεγχο των συνεργατών μου. Αν και νομίζω ότι αυτοί, διαγενομένου και του χρόνου, δεν τον χρειάζονται. Και ικανοί επαγγελματίες είναι, και συνεπείς στη δουλειά τους. Εκτός από κάποιους που τα ‘χουν φορτώσει στον κόκκορα. Μ’ αυτούς θα τα πω το Σεπτέμβρη, όταν θα πάμε και γι’ άλλα …κόλπα.

Αυτό όμως εσάς δεν σας ενδιαφέρει, οπότε επιστρέφουμε στα ανέκδοτα. Να ξεκαθαρίσω όμως ότι, η δική μου αποχή από την ενημέρωση, αποτελεί φυσική ανάγκη. Η ξεκούραση, τουλάχιστον για μένα, είναι κυρίως επαγγελματική και διανοητική απεξάρτηση και δευτερευόντως αραλίκι, μπάνιο ή εκδρομές. Εξυπακούεται ότι η δική μου καθημερινή στάση και συμπεριφορά, δεν αποτελεί, σε καμμία περίπτωση, συμβουλή να κάνετε και σεις το ίδιο.

Εξάλλου, παρά τη βλακεία που έγραψε ο Ουμπέρτο Έκο, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις. Πολλές, ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές. Κλείνει η παρένθεση και πάμε στα ρατσιστικά ανέκδοτα.

Γιατί όμως ανέκδοτα, και όχι άρθρο θα με ρωτήσετε; Επειδή,όπως σας είπα πρώτον, κάνω αποτοξίνωση, και δεν ξέρω και πολύ καλά τι συμβαίνει στο κλεινόν άστυ, και δεύτερον, επειδή ο φίλος μου Γιώργος Γουγάς, από την Κόρινθο, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι το προχθεσινό μου άρθρο, για το τουΐτερ της Παπαχρήστου, έκανε θραύση στο διαδίκτυο. Αυτός το ανέβασε στο δικό του site και είχε, όπως μου είπε, χιλιάδες «χτυπήματα».

Άρα το σημερινό άρθρο, εκτός απο τα …μπάνια του λαού, κρύβει και …ιδιοτέλεια. Εδώ, κλείνουν οριστικά οι παρενθέσεις και πάμε στα ανέκδοτα:

Ο ΑΛΒΑΝΟΣ

Μέσα στη ζούγκλα, ένας Αλβανός περιπλανιέται και ψάχνει να βρει κάτι να φάει. Κάποια στιγμή, ενώ διασχίζει ένα ποτάμι, πετάγεται ένας κροκόδειλος και τον αρπάζει από τα πόδια. Ο Αλβανός βάζει τις φωνές. Τίποτε. Καμμία βοήθεια. Ο κροκόδειλος συνεχίζει να τον καταβροχθίζει και έχει φτάσει μέχρι το κεφάλι. Εκείνη τη στιγμή από την όχθη περνάει ένας κυνηγός. Τον βλέπει ο Αλβανός και του φωνάζει απελπισμένα, με όση δύναμη του ‘χει απομείνει: Βοήθεια, βοήθεια, είμαι Αλμπανό, κάνε κάτι. Και ο κυνηγός του απαντά: Αλβανός-Αλβανός, αλλά με sleeping bag Lacoste!!!

Μικρή λεπτομέρεια. Το ανέκδοτο, μου το έστειλε, με SMS, φίλος, ένας από τους λεγόμενους κορυφαίους πολιτικούς. Εγώ, δ

Keywords
Αναζητήσεις
ratsistika anekdota, ρατσιστικα ανεκδοτα με εβραιους
Τυχαία Θέματα