«ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ» ΚΙ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ

09:10 3/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Το ΠΑΣΟΚ έσωσε ή κατέστρεψε τη χώρα; Απάντηση στο ερώτημα αναμένεται να δοθεί  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, την Πέμπτη το βράδυ.  Θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση του δικτύου Π80 και αναμένεται να … περάσει ο Γ. Ραγκούσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, από  το δίκτυο Π80, του οποίου βασικό στέλεχος θεωρείται ο Γιάννης Ραγκούσης,

ο οποίος και λέγεται ότι… θα περάσει από εκεί.

Επισήμως, ο πρώην υπουργός θα περιμένει τις ανακοινώσεις του Ευάγγελου Βενιζέλου για την «ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ, πιθανότατα την Παρασκευή, οπότε και προγραμματίζεται να συνέλθει η Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

Αν όμως μιλήσει την Πέμπτη το βράδυ στην εκδήλωση του δικτύου Π80, δεν αποκλείεται να προκαλέσει νέο «πονοκέφαλο» στον Ευάγγελο Βενιζέλο, με τον οποίο οι σχέσεις τους παραμένουν εδώ και καιρό στο ναδίρ.

Αρκεί να διαβάσει κανείς τη διαδικτυακή πρόσκληση στην εκδήλωση. Μεταξύ πολλών άλλων, αναφέρεται σε ένα ΠΑΣΟΚ που «μεταξύ συγγνώμης και αυταρέσκειας, φλερτάρει με το τέλος, χωρίς να έχει αποφασίσει ακόμα αν δύο χρόνια τώρα, έσωσε ή κατέστρεψε την χώρα».

Έτσι, τα μέλη του Π80 θεωρούν πως «είναι η ώρα να δούμε τι θέλουμε και τι μπορούμε να κάνουμε»…

Keywords
Τυχαία Θέματα