Χειροποίητες δημιουργίες για κάθε γούστο

Ξεχωριστές ιδέες για χειροποίητα παρουσιάζει σήμερα το Δια Χειρός.
Ιδέες που μπορείτε να πάρετε και να φτιάξετε με τα χεράκια σας δωράκια για σας και τους δικούς σας ή να τα προμηθευτείτε απευθείας από τους δημιουργούς ή απλώς να τα θαυμάσετε !

Μοναδικά πρωτότυπα ξεχωριστά αξεσουάρ ρούχα και δώρα !
Αυτό αναζητά σήμερα το δια χειρός και μέσα από τις διευθύνσεις που συγκέντρωσα νομίζω πως έχω καταφέρω να ικανοποιήσω πολλά γούστα.
Μικρά αριστουργήματα, είτε αντικείμενα είτε αξεσουάρ, θα βρείτε στο μικρό fabrika arts & crafts, Βείκου 9 Μακρυγιάννη. Συγκεντρωμένες κατασκευές από

διάφορους ανεξάρτητους δημιουργούς.
Ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες θα βρείτε και στο pafa pufa που παντρεύει μοναδικά διάφορα υλικά όπως πέρλες με χαρτί και νήμα πλεγμένο με βελονάκι για ένα κολιέ.
Αξεσουάρ και για το κινητό σας θα βρείτε στο limited edition handmade creations, ενώ ξεχωριστά είναι τα χειροποίητα ρούχα της Έμιλυ στο Emily HandmadeClothes.
Χειροποίητα είδη δώρων φτιαγμένα με ξύλο και πηλό θα βρείτε στο solveno's art.
Ξεχωρίζουν τα βραχιόλια και τα δαχτυλίδια στο VITI ARTS by Maria Moschovitou, που αναλαμβάνει και διακόσμηση ρούχων και παπουτσιών.
Πλεκτά κολιέ, βραχιόλια, κασκόλ, εσάρπες, παιδικές κουβερτούλες, αρκουδάκια θα βρείτε στο μοναδικό desatsi.
Παιχνιδιάρικες χειροποίητες μπομπονιέρες θα βρείτε στο Πεφταστέρι, ενώ πολλές ιδέες για προσκλητήρια μαρτυρικά και μπομπονιέρες θα βρείτε στο site teleiosgamos.gr.
Ξεχώρισα τα βραχιόλια – δαχτυλίδια σε ένα κομμάτι από το nefi's imaginarium, ενώ πολλές ακόμη ιδέες θα βρείτε στις σελίδες των δημιουργών στο handmade dreams στο facebook. Το Δια Χειρός μεταδίδεται κάθε μέρα λίγο πριν τις 9 το πρωί και λίγο πριν τη μία μετά το μεσημέρι.

Η φωτογραρφία προέρχεται από το desatsi.
Keywords
Τυχαία Θέματα