ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΣΚ

Βωβός κινηματογράφος στο «Λαϊς», οι «Άθλοι του Ηρακλή» στα παράλια της Αττικής, μαραθώνια ποδηλατοβόλτα στη Θεσσαλονίκη κι ένα μάθημα ιστορικής μνήμης στο Θέατρο Κήπου Θεσσαλονίκης.

Παρασκευή

«Έρχονται οι Μέρες του Φωτός»

Η Νατάσσα Μποφίλιου δημιούργησε ένα νέο σύνθημα για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια, με τα νέα, ήδη αγαπημένα τραγούδια των Γεράσιμου Ευαγγελάτου και Θέμη Καραμουρατίδη στις αποσκευές της, έκλεψε ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις συγκεντρώνοντας τις καλύτερες κριτικές για την ποιότητα και την ένταση της ομότιτλης παράστασης της, μίας από τις πιο επιτυχημένες της φετινής χρονιάς. Την Παρασκευή 17 Αυγούστου η Νατάσσα Μποφίλιου παρουσιάζει τις «Μέρες του Φωτός» στο Θέατρο Παραλίου Άστρους στο Άστρος Αρκαδίας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του “AMUSE Festival”.

INFO: Ώρα έναρξης: 22:00 Τιμές εισιτηρίων: 10 € (φοιτητικό-μαθητικό-κάρτα ανεργίας), είσοδος-προπώληση: 12€. Πληροφορίες στο τηλ: 2755 360102

ΜΙΑ «ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ» ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ

Μπορεί η περίφημη «Φωτοβολίδα» να είναι το μεγαλύτερο hit του, αν θέλει κανείς να μιλήσει με εμπορικούς όρους, όμως ο Ορφέας Περίδης διαθέτει πολλά ακόμη τραγούδια-διαμάντια στο μελωδικό οπλοστάσιό του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός με τη διακριτική παρουσία και τη διακριτή πορεία στην ελληνική μουσική σκηνή επισκέπτεται για μια βραδιά τη Ραφήνα για μία συναυλία παρέα με δύο νέους τραγουδοποιούς, τον Βασίλη Μασσάλα (ακουστική κιθάρα) και την Εύα Ατματζίδου (κιθάρες, τζουράς, μαντολίνο).

INFO: Στην Πλατεία της Ραφήνας, στις 21.00, εισιτήρια 7 ευρώ

Σάββατο

Οι Άθλοι του Ηρακλή

Η εταιρεία παραγωγής Culture Factory A.E., συνεχίζει το συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμου του θεάτρου για παιδιά με αρωγό την Κάρμεν Ρουγγέρη και αυτό το καλοκαίρι. Εν όψει της τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2012, αποφασίσαμε ν’ ακολουθήσουμε τον ιδρυτή των Ολυμπιακών Αγώνων και πιο ονομαστό ήρωα της ανθρωπότητας, τον Ηρακλή και τους άθλους του. Η αγαπημένη των παιδιών, Κάρμεν Ρουγγέρη, αναφέρει για την παράσταση: Παραμυθένια είναι η αντιμετώπισή μας αλλά συγχρόνως ακριβής. Βασισμένη πάνω σε ότι έχει γραφτεί για τον ήρωα και τη ζωή του έτσι ώστε τα παιδιά να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα του Ηρακλή, του ήρωα των ηρώων, που με τους άθλους του έμεινε στην ιστορία ως ο πιο ονομαστός και αγαπητός ήρωας της ανθρωπότητας. Μέσα απ’ αυτή την παράσταση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν:

- τη γέννηση του ήρωα

- τη ζωή του

- τους άθλους του

- την καθιέρωση των Ολυμπιακών αγώνων

- το θάνατό του

- και τέλος τη μετάβασή του στον Όλυμπο όπου θα απολαμβάνει όλες τις τιμές και θα ζήσει ανάμεσα στους δώδεκα θεούς ίσος με αυτούς.

Μια παράσταση με χαρισματικούς ηθοποιούς, με πλούσια σκηνικά και εκπληκτικά κοστούμια από την Χριστίνα Κουλουμπή, εξαιρετική μουσική από τον Γιάννη Μακρίδη, και εμπνευσμένη χορογραφία από τον Πέτρο Γάλλια. Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, με το μοναδικό της ταλέντο να

Keywords
Τυχαία Θέματα