Τι είναι το σχέδιο «Πράσινη Νέμεσις» με τα μολυσμένα αναψυκτικά

Η κωδική ονομασία του σχεδίου των αναρχικών είναι «Πράσινη Νέμεσις». Το σχέδιο, φαίνεται πως μπήκε ήδη σε εφαρμογή. Η Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία, σε προκήρυξη που βρέθηκε στο USB stick που απέστειλε στην εφημερίδα υποστηρίζει πως για έχουν δηλητηριάσει 63 πλαστικά μπουκάλια Coca Cola light των 500 ml και 42 πλαστικά μπουκάλια Nestea των 500 ml όλων των γεύσεων με 100 ml υδροχλωρικό οξύ και θα

τα επανατοποθετήσουν σε ράφια των σούπερ μάρκετ. Ο λόγος σύμφωνα με τους τρομοκράτες που επέλεξαν αυτά τα προϊόντα όπως υποστηρίζουν, «δεν είναι τυχαίος. Αντίθετα, είναι οι μέρες αυτές που τα κέρδη των πολυεθνικών πολλαπλασιάζονται».

Παράλληλα όπως υποστηρίζουν, επέλεξαν υδροχλωρικό οξύ «γιατί σε αυτή την αναλογία διαπιστώσαμε έπειτα από πειραματισμούς ότι δεν επηρεάζει καθόλου το χρώμα της Coca- Cola και του Nestea σε αντίθεση με άλλα καθαριστικά όπως χλωρίνη κ.λ.π.», αναφέρουν στην προκήρυξη τους σύμφωνα με την Espresso.

Η ομάδα καλεί τους πολίτες «να αποφύγουν πλήρως αυτά τα προϊόντα ώστε να μην προκύψει κίνδυνος για την υγεία του. Στόχος μας είναι το οικονομικό σαμποτάζ και όχι η δηλητηρίαση οποιουδήποτε ανυποψίαστου ατόμου».

Οι τρομοκράτες υποστηρίζουν σε βίντεο, πως έσβησαν τα στοιχεία των μπουκαλιών που απέστειλαν, καθώς στόχος τους είναι να υποχρεώσουν την εταιρεία να αποσύρει όλες τις παρτίδες, για την περίοδο που θα διαρκέσει η δράση τους. Μάλιστα, καλούν και άλλου «συντρόφους» και πυρήνες άμεσης δράσης σε όλο τον κόσμο «να συνωμοτήσουν και να συντονιστούν με σκοπό την εκδίκηση και την δολιοφθορά ενάντια σε εταιρίες και πρόσωπα που με τις ενέργειες τους λεηλατούν το περιβάλλον, την άγρια ζωή και την φύση».

Keywords
Τυχαία Θέματα