Τα ζώδια κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού

Κριός

Η πανσέληνος στον Αιγόκερω είναι ένα φεγγάρι λίγο παγωμένο για τα γούστα σου, Κριέ. Σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή στον Καρκίνο που σε προτρέπουν για δράση στα ερωτικά σου, η πανσέληνος αυτή σε παραπέμπει σε αποστασιοποίηση, ψυχραιμία (και αεράμυνα), καθώς και cool παρεάκι με τα φιλαράκια σου. Θα έλεγα να την υπακούσεις, και να μην ποντάρεις όλες σου τις μάρκες στον έρωτα – τουλάχιστον όχι ακόμα! Φρεσκάδα, νέες ιδέες, δημιουργικότητα και γενικά έχεις τον ακράτητο. Έχεις ωστόσο και το feeling του ταχύτερου μεν δρομέα,

ο οποίος προς το παρόν απαγορεύεται όχι μόνο να κερδίσει αλλά ακόμα και να τρέξει. Υπομονή, θα ορθοδρομήσει ο Ερμής! Η Αφροδίτη στο Λέοντα από τις 27 είναι ένας ακόμα σύμμαχος των ερωτικών σου.

Ταύρος

Η πανσέληνος αυτή σου φέρνει αρκετές ευκαιρίες και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες…ΑΡΚΕΙ ΝΑ…(ναι, υπάρχει προϋπόθεση) μη φοβηθείς το διαφορετικό. Όχι μόνο ως επιλογή, αλλά – κυρίως- ως δική σου συμπεριφορά. Βγες λίγο από την πεπατημένη σου και δε θα χάσεις! Αν αποφάσιζες να κάνεις ένα πάρτυ υπό το φως του φεγγαριού; μια όμορφη συγκέντρωση, μεγάλη ή μικρή, όπως μόνο ένας/μία Ταύρος ξέρει, …ο έρωτας μπορεί να εμφανιζόταν στην πόρτα σου μαζί με τους καλεσμένους σου!

Δίδυμοι

Με την πανσέληνο έρχεσαι να ενσαρκώσεις το σενάριο «θα γίνω γκουρού σου/θα χάσεις το νου σου». Δε σε αδικούμε, ξέρουμε το κόλλημα που έχεις με ο,τιδήποτε το διαφορετικό, πόσο δε μάλλον τον/την οποιοσδήποτε διαφορετικό/ή. Έτσι, η πανσέληνος σου φέρνει κάποιον/α ξένο (κυριολεκτούμε, με διαβατήριο) για να δοκιμάσεις μαζί του όλες τις τρελές ιδέες και παρορμήσεις αυτής της εβδομάδας (επίσης μία ευγενική χορηγία του φεγγαριού!) Ναι, ο έρωτας έρχεται κι εκεί που κάνεις meetings για δουλειές. Κι είναι και πολύ θεαματικός! Η Αφροδίτη στο Λέοντα καθιστά την επικοινωνία σου το Νο 1 περιουσιακό σου στοιχείο. Για μία ακόμη φορά.

Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος εννοεί (και ευνοεί) να κάνεις σεξ, Καρκίνε. Οπότε αν το είχες κι εσύ κατά νου, βάλε μπρος να οργανώσεις μία σούπερ σπέσιαλ βραδιά για σένα και για κείνον/η, που να σας μείνει αξέχαστη. Αν το συνόδευες και με νυχτερινό κολύμπι; Έλα, σε φτιάξαμε πάλι! Αν σκεφτόσουν να επισημοποιήσεις κάτι, να δρομολογήσεις μία συγκατοίκηση ή πολύ απλά να του/της πεις ότι τον/την βλέπεις σοβαρά και δεν είναι ένα περαστικό καπρίτσιο σαν αυτά που κάνουν εκείνοι οι απαράδεκτοι οι Δίδυμοι κακοχρονονάχουν, ε, αυτή είναι η εβδομάδα σου! Η Αφροδίτη, πάντως, σου επιτρέπει και να ξεσαλώσεις με τα παρεάκια σου. Ναι, όπως κάνουν εκείνοι οι απαράδεκτοι οι Δίδυμοι κακοχρονονάχουν…

Λέων

Χου χου χου – και όχι, δε σου παριστάνω την κουκουβάγια του Χάρυ Πόττερ: γελάω με την πανσέληνο στον Αιγόκερω, και τον ανάδρομο Ερμή που επίσης, μην ξεχνιόμαστε, είναι στον Καρκίνο. Θες ερμηνεία; Ε ρε γλέντια! Μία τέτοια πανσέληνος έχει όλο το δυναμικό για να γίνει η νύχτα που έκανε το Σαούλ Απόστολο Παύλο, και να δεις σε όλο τους το μεγαλείο όλα τα υπέρ και τα κατά σε αυτόν/ήν που σε ενδιαφέρει. Και καλά τα υπέρ, αλλά τα κατά; Κι εκεί που μία δύσπνοια όσο να μην το πεις σε έχει πιάσει από τα παραπάνω, ο εν λόγω πλανητικός συνδυασμός λειτουργεί σα δροσερό κοκτέηλ, προτρέποντάς σε να κάνεις αυτό που περισσότερο αγαπάς: να προβάλλεις στην ερωτική αρένα τον εαυτό σου, τα πολλά ταλέντα σου και τη λαμπερή σου προσωπικότητα! Η δε Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι απολύτως ικανή να φέρει μία ταξιδιωτική γνωριμία με προοπτικές μονιμότητας…

Παρθένος

Η πανσέληνος αυτού του μήνα έρχεται να σου αλλάξει συνήθειες – και, κατά συνέπεια, και τα φώτα ελαφρώς, αλλά μη δίνεις σημασία. Έχεις εκείνον τον έρωτα που κρύβεις επιμελώς από όλους και από όλα, και που λειτουργεί σα βάλσαμο όταν μία παλιοπανσέληνος εκεί χάμω έρχεται να σου αλλάξει τη σειρά σου (ή/και τα φώτα!) Τα κεραυνοβόλα, κρυφά και απαγορευμένα συναισθήματα και καταστάσεις έχουν την τιμητική τους, κι είναι και ιδιαιτέρως μυθιστορηματικής υφής – απόλαυσέ τα κι άσε τους κακόψυχους να λένε για ψυχρούς Παρθένους. Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι κάπως σαν δεύτερο ποτηράκι κρασί για τα ερωτικά σου. Σε «λύνει» ακριβώς όσο πρέπει για να είσαι χαλαρός/ή και σέξυ χωρίς να γίνεις ρεζίλι.

Ζυγός

Είσαι που είσαι fool for love, έρχεται και το φεγγαράκι να σε αποτελειώσει! Σε κάνει εξαιρετικά ερωτεύσιμο – ναι, περισσότερο κι από ό,τι συνήθως! Κι αυτό είναι και καλό, και κακό. Καλό για προφανείς λόγους: ποιος δεν θέλει να τον θαυμάζουν και να τον ερωτεύονται; Κακό γιατί, υπό το φως αυτής της πανσελήνου, μπορεί να μπεις στον πειρασμό να ρισκάρεις και να επιτρέψεις μία επιστροφή η οποία έχει δείξει πως μόνο προβλήματα έχει να σου φέρει. Αλλά πάλι, Ζυγός είσαι, πώς να σε κρατήσουμε μακριά από τον έρωτα; Σε συνδυασμό με τον Κρόνο στο Σκορπιό είναι πρώτης τάξης ευκαιρία να βάλεις τόσο βάσεις αλλά και όρια σε μία συναρπαστική, θυελλώδη αλλά και ασαφή σχέση!

Σκορπιός

Μία πανσέληνος στον Αιγόκερω, Σκορπιέ, είναι μια χαρά ευκαιρία να χωθείς στην κρύπτ…εε, στη φωλίτσα σου, και να μην ξαναβγείς ως το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, δεν είναι αυτό που πρέπει να κάνεις! Η πανσέληνος αυτή μιλά για τον κρυφό, αληθινό μας και πλέον ιδιωτικό εαυτό – και αυτόν ακριβώς καλείσαι να αφουγκραστείς και στη συνέχεια να μοιραστείς. Προειδοποίηση: αν, στην περίπτωσή που, λέμε τώρα, κουβέντα κάνουμε, παίζει κάποιος κρυφός/παράνομος/απαγορευμένος έρωτας, αν δεν τον θέλουμε πρωτοσέλιδο προσέχουμε πάρα πολύ. Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι ακόμα ένα κερασάκι στην τούρτα, μιας και μιλά για λαμπερή δημόσια εικόνα και πλούσια σεξουαλική δράση. Αυτά είναι.

Τοξότης

Στις εξόδους, τα φλερτάκια και τις νέες γνωριμίες το focus της πανσελήνου, Τοξότη, και ξέρεις καλύτερα από μένα πόσο μετρά για σένα το να μοιράζεσαι ιδέες, ιδανικά και πεποιθήσεις με αυτόν/ήν που σε ενδιαφέρει. Αυτή την εβδομάδα όμως, μην περνάς από ψιλή κρισάρα την κάθε νέα γνωριμία γιατί πάλι με τη μπακουροπαρέα των κολλητών σου σε βλέπω στη Φολέγανδρο. Κρίμα δεν είναι; Βάλε λίγο νερό στο κρασί σου και ανοίξου σε ό,τι καινούργιο φέρουν τα φεγγάρια (το συγκεκριμένο, τουλάχιστον, σου έχει κάτι καλό!) Η διαφορετικότητα των ιδεών ή ακόμα και κάποια διαφωνία μπορεί να σε φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον/την μέλλοντα κο/κα Τοξότη… Η Αφροδίτη στο Λέοντα σου κλείνει το μάτι αν προτίθεσαι να επικεντρωθείς στη μόνιμη (συγνώμμη που γελάμε, αλλά για Τοξότη μιλάμε πάντα, έτσι;) σχέση σου και να την ανανεώσεις θεαματικά.

Αιγόκερως

Πάμε να τα δούμε με bullets, όπως στα λατρευτά σας meetings:

· Για να έχεις αυτόν/ήν που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλεις, πρέπει να υπερνικήσεις δυσκολίες και ανατροπές.· Για να το καταφέρεις αυτό με επιτυχία, πρέπει να είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματά σου.· Για να κερδίσεις αυτόν/ή που θέλεις, απαιτείται χρόνος και χρήμα. Ναι, ναι, και χρήμα (ένα νεράκι παγωμένο στο 6, παρακαλώ!)

Προειδοποίηση: ένας έρωτας που ανακάμπτει από το παρελθόν, χωράει και περισσεύει στα κενά επικοινωνίας και σεξ που αφήνεις ανάμεσα σε σένα και στη μόνιμη σχέση σου… Οι πρωτότυπες ιδέες προς κατάκτηση του/της εκλεκτού/ής της καρδιάς σου δεν θα σου λείψουν, η δε Αφροδίτη στο Λέοντα λειτουργεί κάπως σαν τζίνσενγκ για το πεσμένο σου ανοσοποιητικό, και το ακόμα πιο πεσμένο σου ηθικό.

Υδροχόος

Ήτανε στραβό το κλίμα, το ‘φαγε κι η πανσέληνος…Και για να είμαι ειλικρινής δε λυπάμαι εσένα, τους γύρω σου λυπάμαι. Πάμε όμως να δούμε τι εστί για σένα η πανσέληνος αυτή: Κανείς δε θέλει να έχει δεσμό με τον εαυτό του στον καθρέφτη, όμως τα ελαττώματα και τα προβλήματα στη σχέση μας κάνουν ακριβώς αυτό. Μας φέρνουν αντιμέτωπους με το κομμάτι εκείνο του δικού μας εαυτού που δεν αντέχουμε. Οι δρόμοι είναι δυο: α) αναρωτιόμαστε, συζητάμε, ψαχνόμαστε και ενηλικιωνόμαστε β) μας φταίει ο/η άλλος/η, του φορτώνουμε τα λάθη μας και ψάχνουμε για τον επόμενο αποδιοπομπαίο τράγο. («στο σταυροδρόοοομιιιι…») Χρησιμοποίησε την εύνοια των ημερών και την Ουράνια φύση σου για να ποντάρεις στο underdog και να το κάνεις να νικήσει!

Η Αφροδίτη στο Λέοντα σου υπενθυμίζει πως το σύνηθες «είμαι ξινός/ή με τον άνθρωπό μου και χαρά Θεού με όλους τους άλλους» δεν θα λειτουργήσει.

Ιχθείς

Πανσέληνος, και μαντεύουμε ποιος/α βλέπει τα πιο περίεργα και τρομακτικά όνειρα αυτή την περίοδο! Κι αν εσύ ο/η ίδιος/α δεν μπορείς να διαχειριστείς τον ψυχισμό σου, τις φοβίες σου και, ναι, εκείνον τον μυστικό έρωτα, πώς περιμένεις να το κάνει ο/η Άλλος/η; Το να αποδεχτείς απλά τον Dr Hyde μέσα σου δεν είναι αρκετό – αυτή την εβδομάδα, θα χρειαστεί να τον κάνεις κολλητό σου για να επιβιώσεις τόσο εσύ, όσο και η σχέση σου. Ωστόσο, κάπου εκεί έξω από το δικό σου σκοτάδι, υπάρχουν πράγματα πολύ πραγματικά και πολύ αισιόδοξα – όπως είναι οι καινούργιες γνωριμίες και η διασκέδαση! Η Αφροδίτη από το Λέοντα βοηθά πολύ ώστε το σώμα και η υγεία σου να μην ακολουθήσει τις πτωτικές τάσεις του ηθικού σου.

Keywords
ζωδια σημερα, λαμψη, το φως, εν λόγω, δραση, βγες, φως, χου, θες, fool, love, βασεις, focus, νέα, συγκεκριμένο, hyde, μονιμοτητα, ητανε μια φορα, μιλα, αφροδιτη, δυσπνοια, ζυγος, ονειρα, περιεργα, υγεια, φως, απαραδεκτοι, απλα, βαλσαμο, βραδια, γινει, γνωριμια, δευτερο, διδυμοι, δικη, δυναμικο, ευκαιρια, ειλικρινης, υπαρχει, εβδομαδα, εν λόγω, επικοινωνια, επιτυχια, ερχεται, ερχεσαι, ευνοια, ζωδιο, ιδεες, υπομονη, θες, ηθικο, εικονα, κλιμα, κρασι, λαθη, μακρια, ματι, μυστικο, μπορεις, νερο, νυχτα, παντα, ομορφη, ορια, παμε, προβληματα, πορτα, παρτυ, ρεζιλι, σεναριο, συγκεκριμένο, συνεχεια, σειρα, συγκεντρωση, σωμα, σουπερ, ταυρος, τουρτα, το φως, φεγγαρι, φυση, φοβιες, φολεγανδρο, φταιει, φωλιτσα, φορα, χου, χρημα, χρονος, χαρα, ψυχραιμια, δουλειες, love, φεγγαρια, fool, focus, γελαμε, για σενα, hyde, κομματι, κρυφα, μεινει, ουρανια, τοξοτη, βγες, υπαρχουν πραγματα
Τυχαία Θέματα