Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Είμαστε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα!! Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ στήνουν την δικομματική κυβέρνηση που αυτή την φορά θα είναι συμπαγής και ευέλικτη, όπως αρέσκονται να λένε -τουλάχιστον προς τα έξω- ορισμένα μέλη της. Και δεν θα έχει καμία σχέση με την τρικομματική που είχε… βαριά καρότσα και δεν μπορούσε να αναπτύξει τις ταχύτητες που έπρεπε.. λένε πάλι οι ίδιοι: Μόνον που όταν έρθουν τα δύσκολα και πρέπει να περάσει

κανα νομοσχέδιο 153 βουλευτές και κάποιοι ανεξάρτητοι θα πρέπει να βάλουν πλάτη. Δεν αποκλείεται να δούμε «κινητικότητες- διαθεσιμότητες» και στο Κοινοβούλιο…

Από την άλλη η ΔΗΜΑΡ πέρα από την αποχώρησή της πλέον από το κυβερνητικό στρατόπεδο και την αναζήτηση κατεύθυνσης ρίχνει βέλη προς το Μαξίμου, με κάποια στελέχη της να λένε και το εξής: Ότι ο Σαμαράς στην πραγματικότητα ήθελε εκλογές για αυτό και μεθόδευε την έξοδο της ΔΗΜΑΡ από το σχήμα με αντιρατσιστικούς, ΕΡΤ, κλπ., αλλά προς το παρόν τον φρέναρε η « Μερκελ» που ενόψει των δικών της εκλογών προσπαθεί να το πάει ήσυχα.

Βεβαίως υπάρχει πάντα και ο ΣΥΡΙΖΑ.. που δηλώνει έτοιμος να Κυβερνήσει όποτε προκηρυχθούν εκλογές , αλλά προς το παρόν ασχολείται με την οργανωτική πορεία και την αυξημένη συμμετοχή του κόσμου στις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Υπάρχει βεβαίως και η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το καθένα με τα όποια χαρακτηριστικά του και τις ανάγκες του..

Αυτή είναι η πολύ ωραία ατμόσφαιρα στην πολιτική ζωή του τόπου, εν ολίγοις.

Και την ίδια ώρα υπάρχουν 1 εκατ. 300 χιλ. άνεργοι, «λουκέτα» μπαίνουν, φόρους ακόμη και για επιδόματα πληρώνουμε, μισθούς από 30- 40% «πετσοκομμένους» έως και… έναντι παίρνουμε. Δουλειές δεν ανοίγουν….

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Keywords
Τυχαία Θέματα