Τα δύο πρώτα εισιτήρια των ημιτελικών

08:42 4/7/2014 - Πηγή: Matrix24

Αν κάτι θυμούνται οι παλιοί ποδοσφαιρόφιλοι είναι τη Βραζιλία του 1970 και το Γερμανία-Γαλλία του 1982. Τη ματσάρα που έληξε 3-3 στην παράταση και κρίθηκε στα πέναλτι, δίνοντας την πρόκριση στους Γερμανούς.

Σήμερα, 32 χρόνια μετά από εκείνο το ματς, το θρίλερ αναβιώνει, αφού απόψε στις 19:00 Γαλλία και Γερμανία μάχονται για μια θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας. Οι Γάλλοι, έχοντας παίξει σε κάποια ματς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πέρασαν πρώτοι από τον όμιλό τους και στους «16» απέκλεισαν την σκληροτράχηλη

Νιγηρία. Στην αντίπερα όχθη, η Γερμανία ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στην Πορτογαλία, προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλό της, αλλά στους «16» τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Αλγερία, την οποία απέκλεισε στην παράταση (2-1).

Στο άλλο ματς της Παρασκευής για την προημιτελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έχουμε τη διοργανώτρια Βραζιλία να παίζει με την -κατά πολλούς- «πραγματική» Βραζιλία της φετινής διοργάνωσης την Κολομβία, η οποία με τον εκπληκτικό επιθετικό Χάμες Ροντρίγκες εντυπωσίασε τόσο στον όμιλο όπου πέρασε ως πρώτη (και δεύτερη η Εθνική Ελλάδας) όσο και στο πρώτο νοκ άουτ, για τη φάση των «16», κόντρα στην Ουρουγουάη. Αντίθετα, η Βραζιλία δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της το απαιτητικό κοινό, δεν είναι εντυπωσιακή και φαντεζί, αλλά είναι αποτελεσματική, αν και στο νοκ άουτ ματς του προηγούμενου γύρου χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την αξιόμαχη Χιλή.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της Παρασκευής:

19.00: Γαλλία-Γερμανία (ΝΕΡΙΤ)

23.00: Βραζιλία-Κολομβία (ΝΕΡΙΤ)

Keywords
Τυχαία Θέματα