Σύμπραξη Μαριλένας Κοππά με τη ΔΗΜΑΡ

Η Μαριλένα Κοππά ξεκαθάρισε πως δεν προσχωρεί στη ΔΗΜΑΡ ούτε εντάσσεται, αλλά θα συνεργαστεί, θα συμπράξει μαζί της για τη δημιουργία του τρίτου πόλου».

Παράλληλα, άφησε αιχμές για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του, κατηγορώντας το πως έχει γίνει συνιστώσα της ΝΔ. «Εδώ και καιρό δεν είναι αυτόνομο», είπε χαρακτηριστικά, επικαλούμενη το γεγονός πως το ΠΑΣΟΚ έχει αποδεχθεί να καταργηθούν

μεταρρυθμίσεις που το κόμμα είχε προωθήσει επί κυβέρνησης Παπανδρέου.
Τέλος, κ. Κοππά επισήμανε ότι έχει εκφράσει εδώ και μήνες δημοσίως την κριτική της αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν αντιδρούσε ούτε θετικά ούτε αρνητικά -ούτε, δηλαδή, είχε προσπαθήσει να διορθώσει τυχόν λάθος κινήσεις, ούτε την είχε καλέσει κανείς για εξηγήσεις.

Σε ό,τι αφορά το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, η ίδια απάντησε πως είναι της λογικής «αφήστε τα λουλούδια να ανθήσουν», ενώ κατέληξε λέγοντας πως είναι μεν υπέρ της σταθερότητας στη χώρα, αλλά όχι σε βάρος της κοινωνίας.

«Καμία προσχώρηση»

Μετά τη συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ, εξάλλου, η Μαριλένα Κοππά επισήμανε εκ νέου πως η δήλωσή της δεν συνιστά προσχώρηση στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη, αλλά συνεργασία και συμπαράταξη. Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter: «Καμία προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ δεν ανακοίνωσα. Παραμένω στην απόφασή μου για συμπαράταξη και συνεργασία, για δημιουργία του τρίτου πόλου».

Keywords
Τυχαία Θέματα