Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ!

Μπορεί το κόμμα του Φώτη Κουβέλη να έχει αποδοκιμάσει πολλάκις τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, για τις δηλώσεις του περί «καλάζνικοφ», ωστόσο υπάρχει κάποιος που… τού συμπαραστέκεται.

Ο λόγος για τον βουλευτή Ηρακλείου της ΔΗΜΑΡ, Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ο οποίος συναντήθηκε χθες με τον αψίκορο συνδικαλιστή της ΔΕΗ για να του εκφράσει τη στήριξή του. «Η παρουσία

μου εδώ σημαίνει δυο πράγματα: Να ξεκαθαρίσω ότι δεν στηρίζω τον κάθε είδους κρατικοδίαιτο συνδικαλισμό, την κάθε είδους στήριξη παράνομων προνομίων συνδικαλιστών, όπως και την κάθε ιδιοτελή συντεχνιακή αντίληψη, που όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα να άρουν την εμπιστοσύνη του κόσμου στα συνδικάτα. Όμως, όλοι δεν είναι ίδιοι», σημείωσε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, για να προσθέσει:«Την ώρα που έχουμε 100.000 black out το εξάμηνο, την ώρα που 500.000 μικροϊδιοκτήτες αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι, την ώρα που μειώνεται το ειδικό τέλος σε μεγαλοεπιχειρηματίες, την ώρα που δεκάδες μεγαλοοφειλέτες δεν εξοφλούν τις υποχρεώσεις τους προς τη ΔΕΗ, θεωρώ ότι κάθε αποδεικτικό στοιχείο που καλόπιστα διεκδικούν οι συνδικαλιστές να πάρουν, βοηθά στην προσπάθεια για ίση μεταχείριση των πολιτών, όσον αφορά τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους απέναντι στο νόμο». Κατόπιν αυτών, στελέχη της ΔΗΜΑΡ, με τα οποία συνομίλησε ο Neo επί του θέματος, κατέληγαν όλα στο ίδιο συμπέρασμα: «Ο Μιχελογιαννάκης κάνει ό,τι μπορεί για να φύγει από τη ΔΗΜΑΡ». Κάποιοι, μάλιστα, προχωρούσαν ένα βήμα παραπάνω και συμπλήρωναν: «… και να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα