ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

09:30 9/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Επί ξυρού ακμής κινούνται οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Δένδια, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση έχει στοχοποιήσει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης για τον «Ξένιο Δία», ενώ χθες ένα ακόμη περιστατικό επιδείνωσε τις σχέσεις των δύο πλευρών.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η Κουμουνδούρου έχει ήδη, από το περασμένο Σάββατο, στοχοποιήσει τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, καταγγέλλοντας «πογκρόμ κατά μεταναστών για εσωτερική κατανάλωση», αλλά και «δημιουργία νέων Γκουαντάναμο για παράτυπους μετανάστες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, αναμένεται να οξύνει τη στάση του απέναντι στον ένοικο της Κατεχάκη, αφ’ ης στιγμής ο κ. Δένδιας έχει προαναγγείλει ότι η επιχείρηση «Ξένος Ζευς» θα κλιμακωθεί και θα εφαρμόζεται καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια στιγμή, στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν κι έναν ακόμη λόγο να δυσφορούν απέναντι στον Νίκο Δένδια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του matrix24.gr, χθες, μια αντιπροσωπεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε να συναντηθεί με τον υπουργό για να ενημερωθεί για τα σχέδιά του αναφορικά με το μεταναστευτικό. Τη συνάντηση είχαν ζητήσει, συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΝ, Δημήτρης Βίτσας, οι βουλευτές Θοδωρής Δρίτσας και Αφροδίτη Σταμπουλή, αλλά και ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αθανασίου.

Όμως, όπως καταγγέλλουν στο matrix24.gr στελέχη της Κουμουνδούρου, ο κ. Δένδιας αρνήθηκε να τούς συναντήσει πριν ανοίξει η Βουλή, δηλαδή πριν τις 21 Αυγούστου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η άρνηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης να διαθέσει «μισή ώρα από τον πολύτιμο χρόνο του», όπως λένε σκωπτικά, δείχνει την άρνησή του να ενημερώσει για τα σχέδιά του την αξιωματική αντιπολίτευση πριν τα τέλη του μήνα, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η επιχείρηση «Ξένιος Ζευς».

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα