ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…

09:15 9/8/2012 - Πηγή: Matrix24
Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν, γι’ αυτό και η Ελληνική Θεαμάτων φρόντισε να ανακοινώσει το πρόγραμμά της για τη σεζόν που έρχεται εν μέσω καυτού θέρους.

Από Μάικ Φασολάκη μέχρι Άνδρες Έτοιμους για Όλα θα έχει η θεατρική πιάτσα τη σεζόν που ανοίγει τον Οκτώβρη.

Η Ελληνική Θεαμάτων, εταιρεία που εκμεταλλεύεται πολλά από τα κεντρικά θέατρα των Αθηνών, κόντρα στην κρίση και στην ύφεση ποντάρει σε υπερπαραγωγές.

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει και

πάλι την τιμητική του, αφού «χτυπά» πολλαπλώς. Από τη μια πρωταγωνιστώντας και σκηνοθετώντας τη νέα κωμωδία του Άκη Δήμου με τον τίτλο «Όθων και Ποθούλα» στο Θέατρο Δημήτρης Χορν, από την άλλη σκηνοθετώντας τους Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αντώνη Λουδάρο και την Μαρινέλλα στο μιούζικαλ «Chicago» που θα ανέβει στο Παλλάς.

Λίγο νωρίτερα θα παιχτεί ξανά για λίγες παραστάσεις η παράσταση «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» με τον Γιάννη Μπέζο και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σε επανάληψη θα δούμε ξανά και τον «Γυάλινο Κόσμο» σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου στο Θέατρο Δημήτρης Χορν.

Στο Μικρό Παλλάς η Βίκυ Σταυροπούλου θα ενσαρκώσει την «Τρελή Τρελή Σαραντάρα» σε σκηνοθεσία Βλαδίμηρου Κυριακίδη, στο Εμπορικόν ο Δημήτρης Αλεξανδρής και η Μαρία Ζορμπά θα αναμετρηθούν με τις ερμηνείες του Ντάστιν Χόφμαν και της Μέριλ Στριπ στο «Κράμερ εναντίον Κράμερ» ενώ στο Θέατρο Λαμπέτη οι Κώστας Κόκλας, Θανάσης Ευθυμιάδης, Κώστας Ευρυπιώτης, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μάνος Ιωάννου θα βγουν κυριολεκτικά από τα ρούχα τους για τις ανάγκες της παράστασης «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα».

Το δίδυμο των Ρέππα-Παπαθανασίου θα δώσει τη συνέχεια της παράστασής του «Βγαλ’τον Υπουργό από την Πρίζα» με το «Βαλ’τον Υπουργό στην Πρίζα» στο Πειραιώς 131 και ο Τάκης Ζαχαράτος θα κατοικοεδρεύσει στο Θέατρο Αλίκη, στην παιδική σκηνή του οποίου ανεβαίνει ίσως η πιο αναμενόμενη παράσταση της σεζόν: ο Μάικ ο Φασολάκης, ο γνωστός, σχεδόν καλτ ήρωας, της Μαρί Κυριακού με τον Αργύρη Αγγέλου στον επώνυμο ρόλο.

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα