ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Για τις 3 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε από το Εφετείο της Αθήνας η δίκη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο του συνηγόρου υπεράσπισής τους. Εντός της ημέρας αναμένεται η μήνυση Κασιδιάρη γα το

επεισόδιο στον ΑΝΤ1.

Η υπόθεση που αναβλήθηκε αφορά αδικήματα για συνέργεια σε ληστεία, σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία. Η δίωξη εναντίον του Ηλ. Κασιδιάρη είχε ασκηθεί με αφορμή περιστατικό που είχε συμβεί τον Οκτώβριο του 2007 έξω από την Πανεπιστημιούπολη. Τότε, σύμφωνα με την κατηγορία, άγνωστοι είχαν ληστέψει έναν μεταπτυχιακό, τότε, φοιτητή, τον οποίο είχαν ξυλοκοπήσει. Αυτόπτης μάρτυρας (καθηγήτρια πανεπιστημίου) είχε συγκρατήσει την πινακίδα του οχήματος με το οποίο έφυγαν οι άγνωστοι δράστες και μετά από έρευνα των διωκτικών αρχών ταυτοποιήθηκε ότι ο αριθμός κυκλοφορίας του ανήκει στον Ηλ. Κασιδιάρη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε γιατί ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου βρισκόταν και δίκαζε, άλλο, ανώτερο δικαστήριο και ως εκ τούτου, δεν μπορούσε να είναι παρόν στο εφετείο της Αθήνας, για να υπερασπιστεί τον πελάτη του.

Εντός ολίγου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται α προσέλθει στην εισαγγελία Πρωτοδικών, χωρίς τον κίνδυνο να συλληφθεί, αφού έχει παρέλθει το αυτοφώρω, προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις για το περιστατικό του ΑΝΤ1, όπως προανήγγειλε μέσω του site της Χρυσής Αυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα