Στάση Ευελπίδων …

07:32 8/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Ήταν αίτημα των δικηγόρων εδώ καιρό … Η συγκοινωνιακή σύνδεση των δικαστηρίων. Μέσα σε μία μόνο μέρα δικηγόροι μπορεί να χρειαστούν να κάνουν το δρομολόγιο Ευελπίδων -Εφετείο-Άρειο Πάγο περισσότερες από μία φορές. Σε καιρούς κρίσης και με δεδομένο το πρόβλημα πάρκινγκ στις περιοχές που λειτουργούν τα δικαστήρια (Κυψέλη και Λ. Αλεξάνδρας) ήταν κάτι παραπάνω από αναγκαία η συγκοινωνιακή σύνδεση των μεγαλύτερων δικαστικών μεγάρων της πρωτεύουσας από όπου σε καθημερινή βάση περνούν χιλιάδες κόσμου.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών

ένωσε τις δυνάμεις του με την Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών και κατάφεραν ένα αίτημα παλιό να πάρει σάρκα και οστά. Οι υπεύθυνοι γνωστοποίησαν την πρόθεση του ΟΑΣΑ να υλοποιήσει το αίτημά τους για θέσπιση συγκοινωνιακής γραμμής διασύνδεσης των χώρων των δικαστηρίων (Διοικητικών Δικαστηρίων, Πρωτοδικείου και Εφετείου Αθηνών) προκειμένου να εξυπηρετούνται οι καθημερινές μετακινήσεις των δικηγόρων .

Η εξέλιξη αυτή είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων η οποία ήδη από το Νοέμβριο του 2012 πραγματοποίησε συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ μεταφέροντας το αίτημα με απώτερο στόχο τη σημαντική διευκόλυνση και αποφόρτιση της καθημερινότητας των συναδέλφων, ιδίως των νέων, που βιώνουν στο μέγιστο βαθμό τις συνέπειες της δυσμενούς συγκυρίας, πληττόμενοι κυρίως οικονομικά.

Και όπως, λένε όσοι γνωρίζουν οι δύο παλαιοί και νέοι δικηγόροι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, αξιοποιώντας και υλοποιώντας – στο μέτρο των δυνάμεών τους – ιδέες και προτάσεις που δύνανται να συμβάλουν στη διευκόλυνση της καθημερινότητας όλων των συναδέλφων τους .

Keywords
Αναζητήσεις
σταση μετρο ευελπιδων, μετρο για δικαστηρια ευελπιδων
Τυχαία Θέματα