ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΤΩΝ ΕΠΑΛ

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων των ΕΠΑΛ βάζει η ανακοίνωση των βαθμών των πανελλαδικών εξετάσεων. Πώς θα δείτε τις βαθμολογίες.

Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας οι βαθμοί θα αναρτηθούν μετά τις 11:00 π.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ

της χώρας.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’) θα μπορούν, μετά τις 11:00 π.μ. να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’ και Β’) πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5-7-2012, μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο Λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.

Χθες, δόθηκε παράταση στη διαδικασία απόκτησης password από τα λύκεια. Οι υποψήφιοι που δεν πρόλαβαν την προηγούμενη προθεσμία ή έχασαν τους προσωπικούς κωδικούς ασφαλείας τους θα πρέπει να τους δημιουργήσουν στα λύκεια μέχρι την Παρασκευή.

Έως τότε θα μπορούν και όσοι υποψήφιοι ανήκουν σε κάποια ειδική περίπτωση (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, κοινωνικά κριτήρια), που είτε δεν πρόλαβαν να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους είτε επιθυμούν αλλαγή της ειδικής περίπτωσης, να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την υπαγωγή τους σε μία ειδική περίπτωση, στο λύκειό τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα