ΕΝΑ «ΝΑΙ» ΑΠΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ – ΔΥΟ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΛΟΒΕΡΔΟ

Το προεδρείο της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ορίζει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της ΚΟ στις 11 το πρωί. Τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου αποδέχθηκε χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Δύο «όχι» και ένα «ναι» έλαβε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προτείνοντας τη θέση του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου σε καθέναν από τους «διόσκουρους»

του ΠΑΣΟΚ. Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για επανάληψη της ίδιας πρότασης που είχε κάνει από το βράδυ των εκλογών της 17ης Ιουνίου κιόλας στους κ.κ.Ανδρέα Λοβέρδο και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Τότε είχαν αρνηθεί και οι δύο.

Σταθερός στην άποψή του εμφανίστηκε χθες, σε νέα επικοινωνία του κ.Βενιζέλου μαζί του ο πρώην υπουργός Υγείας, που φέρεται να υποστήριξε ότι διαφωνεί με τις αποφάσεις του και ως εκ τούτου δεν μπορεί να τις υποστηρίζει εντός Βουλής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα φέρεται να του πρότεινε (επίσης για δεύτερη φορά) ακόμα και την αντιπροεδρία του κόμματος, για να εισπράξει νέα άρνηση, καθώς ο κ.Λοβέρδος έχει διαφορετική …«στρατηγική».

Αντίθετα, δεκτή έκανε την πρόταση του κ.Βενιζέλου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που εκτός μεγάλου απροόπτου ορίζεται σήμερα, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, πρώτος κοινοβουλευτικός του εκπρόσωπος. Στη θέση του ΄Β κοινοβουλευτικού εκπροσώπου δε, φέρεται να τοποθετείται ο πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Στα ονόματα που συζητιούνται εντόνως, τις τελευταίες ώρες, περιλαμβάνονται ως επικρατέστεροι για τη θέση του γραμματέα της «πράσινης» ΚΟ ο Γιάννης Μανιάτης και ο Πάρις Κουκουλόπουλος, ενώ για τη θέση του διευθυντή της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ συζητείται ο Βασίλης Γερανίδης. Όσο για την πρόταση του κ.Βενιζέλου για τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, αυτή ακούει κατά πληροφορίες στο όνομα Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα