Σάντος: Γράφουμε ιστορία

Με τα καλύτερα λόγια για την Κόστα Ρίκα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα κινδύνου σε όσους θεωρούν ότι πρόκειται για εύκολο αντίπαλο.

Ιδού τι δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής της Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τα ξημερώματα της Κυριακής (ώρα Ελλάδας):

«Πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά θέλει προσοχή στις αντεπιθέσεις της Κόστα Ρίκα που είναι πολύ καλές. Μοιάζουμε αλλά έχουμε και διαφορές. Παίζουν 4-5-1 κάποιες φορές, που εμείς δεν παίζουμε. Αν δούμε προσεκτικά

τους δύο αγώνες, θα δούμε. Εμείς θα κάνουμε κάτι περισσότερο από τις αντεπιθέσεις. Θα είμαστε προσεκτικοί γιατί η Κόστα Ρίκα έχει καλές αντεπιθέσεις. Δεν νομίζω ότι θα δούμε κάτι διαφορετικό. Δεν βλέπω γιατί να αλλάξει η Κόστα Ρίκα τον τρόπο που έπαιζε μέχρι τώρα».

Και συνέχισε: «Δεν ήταν άγνωστη η Κόστα Ρίκα. Εγώ την ήξερα. Την ήξερα ως ομάδα. Ήταν στον όμιλο του θανάτου. Πολλοί εξεπλάγησαν ιδιαίτερα όσοι κάνουν προγνωστικά. Έτσι έγινε και με την Ελλάδα το 2004. Την είχαν ξεγραμμένη και πέτυχε αυτό το ιστορικό κατόρθωμα. Για αυτό πρέπει να προσέξουμε. Δεν ξέρω αν είναι χρυσή ευκαιρία, χρυσό επίτευγμα θα είναι να φτάσουμε στον τελικό. Γράφουμε ιστορία. Μόνο 8 ομάδες έχουν κατακτήσει παγκόσμιο κύπελλο. Θα είναι ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα