Μία... Κόστα Ρίκα πριν τα προημιτελικά

Η μεγάλη ώρα της Ελλάδας έφτασε. Μέχρι την επόμενη, για να παραφράσουμε την ατάκα του Νίκου Γκάλη για τη «μεγάλη νίκη, μέχρι την επόμενη». Αφού περάσαμε με χιτσκοκικό τρόπο την Ακτή Ελεφαντοστού και πήραμε το εισιτήριο για το Ρεσιφιέ, τώρα έχουμε μπροστά μας την Κόστα Ρίκα (23:00, ΝΕΡΙΤ) με στόχο τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Ναι, όσο κι αν ακούγεται απίστευτο η Ελλάδα είναι στους «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής

διοργάνωσης του πλανήτη. Και σήμερα στις 23:00 έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε αυτό που πέτυχαν χθες Βραζιλία και Κολομβία. Να περάσουμε στα προημιτελικά και να περιμένουμε το νικητή του ζευγαριού Ολλανδία-Μεξικό (παίζουν νωρίτερα, στις 19:00).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Κώστας Κατσουράνης, θα βρίσκεται στον πάγκο στο κυριακάτικο παιχνίδι με τους Κοσταρικανούς και θα προτιμηθεί στη θέση του ο Γιώργος Καραγκούνης που θα ξεκινήσει με τους βασικούς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Από κει και πέρα, η ενδεκάδα θα είναι αυτή που είδαμε κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Κονέ. Όπερ σημαίνει πως θα παίξει ο Ανδρέας Σάμαρης στη θέση του τραυματία Κονέ, ενώ ο τρίτος της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Γιάννης Μανιάτης. Στην άμυνα δεν αναμένεται να έχουμε αλλαγές. Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα είναι η τετράδα, ενώ το ίδιο ισχύει και για την επίθεση, αφού ο Φερνάντο Σάντος θα ακολουθήσει την ίδια συνταγή με τον Γιώργο Σαμαρά στην κορυφή, τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στα αριστερά και τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα δεξιά.

Τέλος, όσον αφορά στο τέρμα, όπως γράφαμε και τις προηγούμενες μέρες, ο Ορέστης Καρνέζης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στον αγώνα με την Ακτή Ελεφαντοστού και εκτός απροόπτου θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα