ΣΑ ΝΑ ‘ΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΜΑΓΙΑΣ…

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω, μπαίνω σε μεταφυσικές σκέψεις. Βρε μπας και οι Μάγιας σωστά τα λέγανε και σε κάνα τέταρτο, τώρα το 2012, έρχεται το τέλος του κόσμου; Όχι τίποτα άλλο, αλλά να πληρώσω και τσάμπα δόση εφορίας…;

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

Ποια show biz αδέλφια; Είχαμε και έχουμε καλλίγραμμες και φινετσάτες κυρίες στα έδρανα, όπως Κουντουρά, Ράπτη και παρολίγον σαν τη Λάσπα και την Τσιντικίδου (με ποιο χέρι να κάνω το σταυρό μου αλήθεια;),

αλλά χάσαμε και μια καλλονή που πραγματικά αν είχαν φωνή θα ούρλιαζαν την απόγνωση τους και τα έδρανα. Χωρίς τη Λίτσα Κουρουπάκη, πρώην βουλευτή Χανίων, πάει να τα βγάλει περά η τρικοματική εξουσία, βασιζόμενη μόνο πάνω στις ωραίες γάμπες της συντοπίτισσας της αλλά όχι ομοϊδεάτισσας κας. Κεφαλογιάννη!

Δημοσιεύτηκαν δε φωτογραφίες της κ. Κουρουπάκη στο διαδίκτυο με κόκκινο μπικίνι και ασορτί σαγιονάρα και τσάντα, που τι να μας πει η Μενεγάκη; Τρέμει μη και ζητήσει μεσημεριανό η Κουρουπάκη!

Τα χάμε μεριά, τα κάναμε φόρτωμα! Σε αναζήτηση, λέει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», τηλεοπτικής στέγης με σκοπό να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή βρίσκονται ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη. Ο κ. Μιχαλολιάκος μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα επιβεβαίωσε τη φήμη, λέγοντας: «Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο. Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνωμοσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων…».

Και γράφει στο Twitter της η Σίσσυ Χρηστίδου, στην πρώην συνεργάτη και φίλη της, Ναταλία Γερμανού πως «Νταξ, τέλειο τρέιλερ! Και ο Παυλίτος γεμάτος δράση και κίνδυνο! Καλή αρχή». Η δε Ναταλία, χειρουργικά -να το πεις- απαντά: «ευχαριστούμε». Σκέτο!

Νταξ λοιπόν!

Οι σχεδόν διάσημοι Έλληνες του περίπου υπαρκτού star system σταμάτησαν για λίγο να λένε για τον εαυτό τους, να ανταλλάσουν φιλοφρονήσεις μεταξύ τους και να ανεβάζουν ανέμελες φωτογραφίες. Για λίγο μόνο. Όλα σταμάτησαν να ‘ναι αριθμοί, οικονομία, μέτρα, αγωνία, επιβίωση, φόβος. Έγιναν αγάπη! Μια από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς μορφές στην κοινωνία του Twitter, o Aπόστολος Γκανάς γνωστός και με το όνομα «moloch82», άφησε την τελευταία του πνοή την χθεσινή Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου από τον αναθεματισμένο καρκίνο.

Είχε, φροντίσει, να ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό από όλους όσοι τον ακολουθούσαν στο Twitter σε περίπτωση που δε τα κατάφερνε και έφευγε από τη ζωή, να τιμήσουν, να παρηγορήσουν, να υπάρξουν διπλά στο κορίτσι που στάθηκε δίπλα του. Τη Μαρία του. Ήταν μαζί από παιδιά. Από τα χρόνια του σχολείου. Μόλις ο Απόστολος έφυγε το tweeter πλημμύρισε από μηνύματα. #TolisLovedMaria! Γέμισε η αγάπη το άπειρο του κυβερνοχώρου. Απλώθηκε από οθόνες σε καρδιές και από άκρες δάκτυλων στα πληκτρολόγια σε ψυχές. #TolisLovedMaria, λοιπόν… γιατί η αγάπη πάντα θα νικά!

Τα social media όμως, έδωσαν

Keywords
Τυχαία Θέματα