«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Απεργιακό «black out» αύριο. Συγκριμένα 24ωρη απεργία έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ. Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα (έως τις 15:00), ενώ απεργούν οι δικηγόροι της Αθήνας, οι εκπαιδευτικοί, οι μηχανικοί και οι ναυτεργάτες. Κινητοποιήσεις και στο χώρο της Υγείας, καθώς και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.


ΓΣΕΕ

και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ θα ακολουθήσει πορεία. Το ΠΑΜΕ έχει συγκέντρωση στις 10:30 στην Ομόνοια.

Συγκεκριμένα απεργούν δημόσιοι υπάλληλοι, εφοριακοί, τελωνειακοί, εργαζόμενοι στα Ταμεία, προσωπικό δήμων και νομαρχιών, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, τραπεζικοί υπάλληλοι, έμποροι, δικηγόροι της Αθήνας και εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα. Κινητοποιήσεις και στο χώρο της Υγείας, καθώς και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Επίσης στην απεργία συμμετέχουν οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι πανεπιστημιακοί και οι μηχανικοί του ΤΕΕ, ενώ σε κινητοποιήσεις προχωρούν και οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας.

Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς στην απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Στάση εργασίας από τις 11:00-15:00 θα πραγματοποιήσουν οι δημοσιογράφοι.

Πως θα λειτουργήσουν θα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ και του προαστιακού. Κανονικά θα λειτουργήσουν ηλεκτρικός και μετρό εκτός από τη γραμμή Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν τρόλεϊ και μπλε λεωφορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα