«ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ» ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

Ρελάνς… αντιπολίτευσης  στην Κουμουνδούρου αποφάσισε ήδη το ΚΚΕ και πλέον καλεί τα στελέχη και τους ψηφοφόρους του να «μη αφήσουν σε χλωρό κλαρί» την κυβέρνηση.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, στον Περισσό πήραν απόφαση να δίνουν δυναμικό «παρών» σε όλες τις κινητοποιήσεις εφεξής, προβλέποντας ότι οι αντιδράσεις όλων ανεξαιρέτως των κοινωνικών ομάδων θα ενταθούν ενόψει της ψήφισης των μέτρων-σοκ, αλλά και όταν εκείνα θα αρχίσουν να εφαρμόζονται.

Πρόβα τζενεράλε

Ήδη

χθες, σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και, ειδικά, σε πρωτεύουσες νομών, τα τοπικά κλιμάκια του ΠΑΜΕ διοργάνωσαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων. Ειδικά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι συγκεντρώσεις ήταν μεγάλες. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση της Αθήνας, συγκεντρώθηκαν χθες στις 6.30 το απόγευμα στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία μέσω της Σταδίου στην Ομόνοια και μετά προς τη Βουλή. Στη συμπρωτεύουσα έγινε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα Βενιζέλου και η πορεία κατευθύνθηκε σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Παράλληλα, ο Περισσός έχει δώσει σαφείς οδηγίες στο ΠΑΜΕ να εντείνει τις επαφές του με τους εργαζομένους και να «αξιοποιεί» αγωνιστικά κάθε αντίδραση οποιουδήποτε επαγγελματικού κλάδου.

Εξάλλου, στο ΚΚΕ χαρακτηρίζουν την μάχη για να μην περάσουν τα μέτρα της κυβέρνησης ως «μητέρα των μαχών» και για το λόγο αυτό, καλούν τους πολίτες «να ανατρέψουν τα βάρβαρα μέτρα». Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, εντός των προσεχών ημερών ο Περισσός θα «επισημοποιήσει» τον «Ανένδοτο» προς την κυβέρνηση, δημοσιοποιώντας σχετική απόφαση είτε της Κεντρικής Επιτροπής είτε του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα