ΨΑΞΕ, ΨΑΞΕ, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΡΕΙΣ

Η Κατερίνα Κανά ολοκληρώνει το διαδραστικό project που ξεκίνησε πέρσι στο Remap3 με μία έκθεση στον ίδιο χώρο, της Λεωνίδου 11 στο Μεταξουργείο.

Μία έκθεση, ένα photo-booth, δεκάδες φιλοπερίεργοι επισκέπτες. Όσοι «περιπλανήθηκαν» πέρσι το φθινόπωρο στην έκθεση Remap3 στην περιοχή του Κεραμεικού σίγουρα θα θυμούνται τον ιδιότυπο φωτογραφικό θάλαμο της Κατερίνας Κανά.

Η εικαστικός έπειτα από σχεδόν δέκα μήνες ολοκληρώνει το φιλόδοξο project της παρουσιάζοντας από

απόψε το βράδυ στο κοινό το αποτέλεσμα του ««I have a face but a face is not what I am» -αυτός άλλωστε είναι και ο τίτλος της έκθεσης. Αν ανήκετε σ’ εκείνους που είχαν μπει στη διαδικασία να φωτογραφηθούν από την Κανά, δεν έχετε παρά να αναζητήσετε το δικό σας πρόσωπο στα πορτραίτα που θα εκτίθενται ως το τέλος του μήνα.

Όχι βέβαια ότι έχετε πολλές πιθανότητες να σας βρείτε, μια και η εικαστικός μέσα από την τεχνοτροπία των πολλαπλών εκτυπώσεων και του κολάζ ανασυνθέτει τις εικόνες και τα στιγμιότυπα μέσα από το καλειδοσκόπιο της προσωπικής έμπνευσής της. Αν το καλοσκεφτείτε η έκθεση της Κανά λειτουργεί και μ’ έναν ψυχαναλυτικό τρόπο.

Οι ίδιοι άνθρωποι στον ίδιο χώρο –η έκθεση πραγματοποιείται στο κτίριο της Λεωνίδου 11 όπου είχε στηθεί και το εργαστήρι της εικαστικού- ένα σχεδόν χρόνο μετά αναζητούν την εικόνα τους μέσα από έναν καλλιτεχνικό παραμορφωτικό φακό. Άραγε θα σας αναγνωρίσετε επανασυναρμολογημένους;

INFO: Εγκαίνια 10/05 στις 20:00, ώρες λειτουργίας Τετάρτη έως Παρασκευή 17:00 – 20:00 & Σάββατο 12:00 – 18:00, είσοδος ελεύθερη

Keywords
Τυχαία Θέματα