ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΑ PLAY OFF

Η έξτρα διαδικασία των πλέι οφ συνεχίζεται την Πέμπτη με δύο ακόμη σπουδαία παιχνίδια.

Τα ντέρμπι στα play off συνεχίζονται την Πέμπτη και οι τέσσερις μονομάχοι δίνουν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών τους για να φτάσουν στο στόχο τους.  Ο πρωτοπόρος αλλά χωρίς νίκη ακόμη στη διαδικασία Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής. Είναι σαφές ότι ο νικητής αυτής

της αναμέτρησης θα κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των play off που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, ιδίως αν αυτός είναι ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» πάντως έχουν προβληματίσει με τη μέχρι στιγμής απόδοσή τους και ψάχνουν να βρει τα πατήματά τους, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που φαντάζει πιο ορεξάτος και φρέσκος.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, υποδέχεται τον Ατρόμητο και επιθυμεί να ντουμπλάρει τις επιτυχίες της. Η Ένωση στηρίζεται στους νέους ηλικιακά ποδοσφαιριστές της και βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο διαθέτοντας τον απαραίτητο σ’ αυτές τις περιπτώσεις ενθουσιασμό.

Ο Ατρόμητος έχει πιο …ταπεινές διαθέσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους. Οι Περιστεριώτες επιθυμούν απλώς να αποφύγουν την τελευταία θέση, αλλά για να τα καταφέρουν χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

17:45 ΑΕΚ-Ατρόμητος
20:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η μέχρι στιγμής βαθμολογία των play off:

Παναθηναϊκός 5
ΠΑΟΚ 4
ΑΕΚ 3
Ατρόμητος 2

Keywords
Τυχαία Θέματα