Πράξεις Ζωής-Στηρίξτε τους για να στηρίζουν όσους έχουν ανάγκη

07:21 5/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Από τότε η παρέα έχει μεγαλώσει και στηρίζει ανιδιοτελώς δράσεις, που στοχεύουν στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια, στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, αναλαμβάνει δράσεις που αποσκοπούν στην κάλυψη της ανάγκης για πνευματική τροφή, πάντα με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και χωρίς διακρίσεις σε εθνική καταγωγή, θρησκεία κ.τ.λ. Ακόμη συμμετέχει σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος αλλά και στην ενημέρωση της κοινής γνώμης για τον κοινωνικό αποκλεισμό των ευπαθών ομάδων και για τα προβλήματα που απορρέουν από αυτόν.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας

«πράξης ζωής» ήταν η προσφορά γεύματος στο Κέντρο Αγάπης «Γαλήνη» για 200 άπορα και άστεγα άτομα.

Οι Πράξεις ζωής, για να καταφέρουν να συνεχίσουν το έργο τους, έχουν ανάγκη ανθρώπινου δυναμικού για τις δράσεις τους στην Αττική. Τα μέλη παρακολουθούν, ενημερώνουν, συνεργάζονται με το δίκτυο και συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις που προγραμματίζονται. Μοναδική υποχρέωση είναι η ετήσια καταβολή του ποσού των 20 ευρώ. Εάν θέλετε να συμμετέχετε, συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ.

Όμως η δράση έχει εξαπλωθεί και εκτός του λεκανοπεδίου. Εθελοντές «Αγγελιοφόροι» υπάρχουν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ώστε να ενημερώνουν το δίκτυο για προβλήματα συνανθρώπων μας ή ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Περιφέρεια. Το Δίκτυο Αγγελιοφόρων αποτελείται από εθελοντές που είναι υπεύθυνοι για την εύρεση, ανάπτυξη, ενεργοποίηση, ενημέρωση, συντονισμό υποστηρικτών της περιοχής τους. Δημιουργούν και διαχειρίζονται βάση δεδομένων υποστηρικτών περιφέρειας, ενώ σε συνεργασία με άλλα τμήματα του Δικτύου καθώς και άλλων φορέων/Δικτύων σχεδιάζουν, προγραμματίζουν και υλοποιούν «Πράξεις Ζωής» στην περιοχή όπου είναι υπεύθυνοι. Εάν ενδιαφέρεστε συμπληρώστε την αίτησή σας εδώ.

Εναλλακτικά μπορείτε να προσφέρετε αντικείμενα, είδη ρουχισμού σε καλή κατάσταση, εξοπλισμό γραφείου, τρόφιμα, έπιπλα, ακόμη και χρήματα, ώστε να συνεχίσει το δίκτυο των εθελοντών, τα απαραίτητα μέσα, για να επιτύχει τους στόχους του. Τέλος διατίθενται προς πώληση διάφορα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα ( t-shirts, μπρελόκ, ημερολόγια, pins, λαμπάδες, χριστουγεννιάτικα είδη, κ.α) για την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του δικτύου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αναφορικά με τους τρόπους προσφοράς στις «Πράξεις Ζωής», τηλεφωνήστε στο 210 93 47 311

Keywords
Τυχαία Θέματα