Ποιο ελληνικό τραγούδι θα πάει στη Eurovision;

Ο ελληνικός τελικός θα διεξαχθεί στις 21:00 και θα μεταδοθεί από την Δημόσια Τηλεόραση σε απευθείας σύνδεση από το Acro Music Hall.

Κώστας Μαρτάκης, Κρυσταλλία, Freaky Fortune και η Josephine θα διαγωνιστούν για το πολυπόθητο εισιτήριο που στέλνει στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Παρουσιαστές της βραδιάς είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δέσποινα Βανδή.

Την κριτική επιτροπή αποτελούν οι Ελπίδα, Θέμης Γεωργαντάς, Δημήτρης Κοντόπουλος, Ρεγγίνα Κουρή και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης, Αρετή Καλεσάκη.

Φέτος

συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision και στόχος της διοργάνωσης, εκτός από την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής, είναι και η αναδρομή στις καλύτερες στιγμές της.

Για το λόγο αυτό, έχει οργανωθεί show με εμφανίσεις παλαιών και νέων καλλιτεχνών, σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τα ντουέτα των Ελπίδας & Tamta, Σοφίας Βόσσου & Demy, Καίτης Γαρμπή & Vegas, Καλομοίρας & Claydee αλλά και του Πασχάλη, της Μπέσσυς Αργυράκη, του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, αλλά και της Μαριάννας Τόλη μαζί με τις MEΛISSES.

Από τη βραδιά δεν θα λείπουν οι περσινοί νικητές Koza Mostra και ο Αγάθωνας.

Τα πρώτα «γκάλοπ» για το αποτέλεσμα γίνονται με βάση τα views που έχουν κερδίσει οι τέσσερις υποψήφιοι στη σελίδα του MAD στο YouTube.

Σε αυτά προηγείται ο Κώστας Μαρτάκης με το τραγούδι «Κανένας Δεν Με Σταματά»

Στην δεύτερη θέση οι Freaky Fortune feat. Riskykidd με το τραγούδι «Rise Up»

Στην τρίτη θέση η Kρυσταλλία με το τραγούδι της, «Πεταλούδα Στην Αθήνα»

Στην τέταρτη θέση βρίσκονται οι Mark Angelo feat. Josephine με το «Dancing Night»

Keywords
Τυχαία Θέματα