ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΠΑΓΕΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΑΡ

Βαθαίνει η κρίση στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη, καθώς μετά την προχθεσινή παραίτηση του Δημήτρη Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής, την παραίτηση και αποχώρησή του από τη ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε σήμερα και ο Στέφανος Μπαγεώργος.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο Στέφανος Μπαγεώργος αποχώρησε εντελώς από το κόμμα, σε αντίθεση με το Δημήτρη Χατζησωκράτη που παραμένει μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας, αλλά άφησε μόνο τη θέση του «σκιώδους υπουργού Οικονομικών».

Ο παραιτηθείς και αποχωρήσας

από τη ΔΗΜΑΡ ήταν κορυφαίο στέλεχος του κόμματος και είχε αναλάβει τον Οργανωτικό Τομέα. Ο κ. Μπαγεώργος ήταν μεταξύ των διαφωνούντων στην απόφαση Κουβέλη να συμμετάσχει και να στηρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά, μαζί με τους Βασίλη Ζορκάδη, Ανδρέα Νεφελούδη και Σάκη Παπαθανασίου.

Πάντως, κατά πληροφορίες, οι υπόλοιποι διαφωνούντες αποφάσισαν να παραμείνουν, ως πόλος εσωκομματικής αντιπολίτευσης, στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο κ. Μπαγεώργος έχει στείλει σχετική επιστολή στα όργανα της ΔΗΜΑΡ, αλλά και στο Φώτη Κουβέλη, με την οποία εκφράζει τη διαφωνία του για τις κεντρικές στρατηγικές πολιτικές επιλογές της ΔΗΜΑΡ. Η επιστολή αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα, αφού συνεδριάσουν τα όργανα του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα