ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα που προτείνουν τα κόμματα για τις θέσεις των επτά αντιπροέδρων της Βουλής. Για τη θέση του προέδρου έχει μέχρι στιγμής προταθεί μόνο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τη Ν.Δ.

Η Ν.Δ. προτείνει για τη θέση του Α΄ αντιπροέδρου τον Γιάννη Τραγάκη, του Β΄ αντιπροέδρου το Θανάση Νάκο και του Γ΄ αντιπροέδρου το Χρήστο Μαρκογιαννάκη. Για τις θέσεις των κοσμητόρων προτείνονται οι Κώστας Κουκοδήμος και Νίκος Παναγιωτόπουλος. Για τις θέσεις των γραμματέων προτείνονται οι νεότεροι σε ηλικία βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης,

Χρήστος Δήμας, Κώστας Κατσαφάδος και Μάξιμος Σενετάκης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει για τη θέση του Δ΄ αντιπροέδρου τον Γιάννη Δραγασάκη, για τη θέση κοσμήτορα το Νάσο Αθανασίου και για τη θέση του γραμματέα τη Μαρία Μπόλαρη. Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο Νίκος Βούτσης. Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι οι Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Παπαδημούλης και Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Το ΠΑΣΟΚ προτείνει για Ε’ αντιπρόεδρο τον Λεωνίδα Γρηγοράκο. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τη Μαρία Κόλλια Τσαρουχά για τη θέση της έκτης αντιπροέδρου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η πρόταση της Χρυσής Αυγής για τον έβδομο αντιπρόεδρο της Βουλής.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προεδρείου θα διεξαχθεί αύριο το πρωί στις 11.

Keywords
Τυχαία Θέματα