ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (30 Ιουλίου – 5 Αυγούστου).

Κριός

Αυτή την εβδομάδα που κάνει πρεμιέρα ο Αύγουστος, θα φορεθούν πολύ τα τρίγωνα μαγιό και το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 30/7. Ενεργοποιώντας την επικοινωνία σου με το έτερο ήμισυ, καθώς και με σημαντικούς συνεργάτες, τη χρωματίζει με σοβαρότητα και συνέπεια. Όπως καταλαβαίνεις δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κάνεις την τρελή του Σαγιώ-όχι αν θέλεις να έχεις σχέση/δουλειά

τον Σεπτέμβρη.

Full moon party 2/8: Η απρόσωπη πανσέληνος στον Υδροχόο δυσανασχετεί με το Λεόντειο συναίσθημα και σκεπτικό (αντίθεση με Ήλιο/Ερμή στο Λέοντα). Σε προτρέπει να παραμείνεις cool και να προτιμήσεις είτε την παρέα φίλων, είτε την ενασχόλησή σου με τα κοινά, ακόμα και μαζί με το ταίρι σου (πόσο εύκολο είναι, άλλωστε, να αλληλοσκοτωθείτε σε διαμαρτυρία για την υπεραλίευση της πέρκας;)

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 30/7 σου πάει πιο πολύ κι από το μαγιώ σου, Ταύρε! Νιώθεις σα να μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι σε ό,τι αφορά στην καθημερινότητά σου, κι αυτό έχει να κάνει και με τα οικονομικά σου τα οποία βελτιώνονται (οκ, με ρυθμούς τετραπληγικής νεροχελώνας, αλλά μην είσαι πλεονέκτης…). Χρησιμοποίησε το πλανητικό αυτό ευτυχές γεγονός για να σχεδιάσεις οικονομικά βήματα, ή και τις διακοπές σου (απλά μην ξεκινήσεις τίποτα πριν έρθει ο Ερμής στα ίσα του, 8/8…)

Full moon party 2/8: Στο χώρο της δημόσιας εικόνας σου η πανσέληνος αυτή, και η κόντρα με τα του οίκου σου και των οικείων καλά κρατεί. Πιθανόν αυτό το φεγγάρι να ανασύρει κόντρες, αντιζηλίες και να ειπωθούν εκατέρωθεν απερίσκεπτα πράγματα. Εσύ, διακρίνεσαι στο ρόλο που σε καθιέρωσε, αυτόν του ΟΗΕ, και πας και για Όσκαρ.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν έχει βγάλει και το καλύτερο όνομα του ζωδιακού – για να το θέσουμε κομψά. «Εξώλης», θα τη χαρακτήριζαν εκείνοι οι μίζεροι οι Παρθένοι που έχουν βάλει σκοπό να σου μαυρίσουν το καλοκαίρι σου με την κριτική τους. Ωστόσο, η εξώ…εεε, η Αφροδίτη, σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 30/7 κάνει ακόμα κι εσένα να εννοείς αυτά που λες. Ή, για να είμαστε ακριβέστεροι, να εννοείς αυτά που λες ακόμα και ώρες, μέρες, ή και εβδομάδες αφού τα έχεις πει. Μήνες; Χμ, δεν παίρνουμε κι όρκο, Δίδυμε.

Full moon party 2/8: Τι θα υπερισχύσει; Η διάθεση φυγής ή η άδεια σου τσέπη; Τα στοιχήματά μας στη φυγή και στην πανσέληνο στον Υδροχόο, που σε προτρέπει να φύγεις solo backpacking όσο πιο μακριά γίνεται. Και δεν το κάνεις; Τι έχεις να χάσεις; Α, εκείνον/η… αλλά αν ήταν πραγματικά σημαντικός/ή δεν θα είχες φτιάξει ήδη βαλίτσα, ψέματα;

Καρκίνος

Ο ψυχισμός και το υποσυνείδητό σου μοιάζουν τόσο συχνά με την ανοιχτή θάλασσα, Καρκίνε. Όσο ρομαντικό κι αν ακούγεται, εσύ ξέρεις πολύ καλά πως αυτή η αλήθεια είναι δύσκολα διαχειρίσιμη στην καθημερινότητά σου. Έρχεται λοιπόν η Αφροδίτη στο 12ο ηλιακό σου οίκο να γλυκά

Keywords
Τυχαία Θέματα