Πάνος Κιάμος: «Τήρησα τις υποχρεώσεις μου»

09:58 5/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο γνωστός τραγουδιστής, σημειώνει ότι ουδόλως ευθύνεται για το περιστατικό που συνέβη στο μαγαζί και αναφέρει ότι ο ίδιος έκανε αυτά που όφειλε, όπως προκύπτει από την γραπτή συμφωνία που έχει κάνει με την επιχείρηση.

«Σχετικά με το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο “SUMMER FIX” της Χαλκιδικής, όπως είναι προφανές, ουδόλως ευθύνομαι. Εν προκειμένω τήρησα, όπως πάντα κάνω και ως και εκ του νόμου οφείλω, τις απορρέουσες από την έγγραφη συμφωνία μου με την επιχείρηση υποχρεώσεις μου», γράφει ο τραγουδιστής.

Αρκετά

ήταν όμως και τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε, με πολίτες να τον ρωτούν για την κοινωνική ευθύνη που έχει ως δημόσιο πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται πως παρά το 48ωρο λουκέτο που επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο από το ΣΔΟΕ, επειδή σε έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις, το κέντρο λειτούργησε κανονικά και ο τραγουδιστής δηλώνει άμοιρος ευθυνών!

Για το θέμα πάντως ειδοποιήθηκε εισαγγελέας και τελικά δύο υπεύθυνοι του κέντρου συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ αποφασίστηκε να σφραγιστεί το μαγαζί για άλλες 48 ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα