ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα εξασφαλίσει αδειοδότηση για το ελληνικό πρωτάθλημα και θα αγωνιστεί στην Ευρώπη, ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά». Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Οι ενέργειες των τελευταίων ημερών και η εξόφληση των οφειλών του 2011 έσωσαν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό και θα παίξει στα προκριματικά του Champions League. Η απόφαση της Επιτροπής της

ΕΠΟ θα ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα και θα είναι ευνοϊκή για το τριφύλλι, αν και υπήρξαν αντιδράσεις πως οι ενέργειες που έγιναν ήταν -βάσει νόμου- εκπρόθεσμες. Ωστόσο, η Επιτροπή έλαβε υπόψιν την γενικότερη κατάσταση που υπάρχει στη χώρα και δέχθηκε το γεγονός πως -έστω και καθυστερημένα- η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε αυτά που έπρεπε και φάνηκε εντάξει στις υποχρεώσεις της.

Ωστόσο, ο προβληματισμός της Επιτροπής έχει να κάνει με το πλάνο για την επόμενη μέρα. Αυτά τα «αν» της διοίκησης σχετικά με τη συμμετοχή του κόσμου στο πλάνο λαϊκής βάσης, την πρόκριση στους ομίλους του Champions League και τα εισιτήρια διαρκείας (όλα αυτά σε υποθετικό βαθμό), προβλημάτισαν τους ανθρώπους της Επιτροπής της ΕΠΟ και τους έβαλε σε σκέψη σχετικά με το κατά πόσο το πλάνο αυτό είναι εφικτό στην ουσία του. Η ανακοίνωση της απόφασης θα γίνει το πρωί της Πέμπτης και στο «πράσινο στρατόπεδο» είναι αισιόδοξοι. Όπως τόνιζαν χθες: «μη αδειοδότηση θα είναι σκάνδαλο. Είχαμε όλα όσα έπρεπε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα