Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΝΕΟ PSI

20:15 7/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Στημένο παιχνίδι αποκάλεσε την μνημονιακή πολιτική, που υπηρετεί η παρούσα τρικομματική κυβέρνηση, ο Πάνος Καμμένος, ενώ την κατηγόρησε ότι προετοιμάζει την Ελλάδα για ένα τρίτο μνημόνιο και ένα νέο PSI.

Κάνοντας μια αναδρομή στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ,

από τις αρχές του 1980 έως φέτος, αναφέρθηκε στον κομβικό ρόλο του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και την εμπλοκή των συμβούλων του σε σκάνδαλα. Στο ίδιο πνεύμα, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μίλησε για και τον μετασχηματισμό της ελληνική οικονομίας και έκανε λόγο για «αγροτικό αφοπλισμό», για τραπεζικό σύστημα που έδινε διαρκώς και ανεξέλεγκτα δάνεια, που σήμερα «οι αυτοκτονίες έρχονται η μια μετά την άλλη», γιατί είναι «άνθρωποι που δεν αντέχουν να τους χτυπούν την πόρτα οι νταβατζήδες των εισπρακτικών εταιρειών».

Αναφερόμενος στις ιδιωτικοποιήσεις είπε: «Δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο των Δημοσίων Οργανισμών για να παραγραφούν τα χρέη όσων έκαναν κατάχρηση». Εξήγησε δε ότι οι αποκρατικοποιήσεις είναι στημένες, αν και η αξία των εγκαταστάσεών τους είναι πολλαπλάσια της χρηματιστηριακής αξίας τους.

Κατέληξε λέγοντας ότι «αν το PSI πέτυχε, τότε η Ελλάδα δεν έχει άλλα ψωμιά» και τόνισε ότι το PSI πέτυχε την καταστροφή της χώρας, των ασφαλιστικών ταμείων, της υγείας και όλων των κρατικών υποδομών.

Keywords
Τυχαία Θέματα