ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ… 100.000 ΠΟΙΗΤΕΣ!

Τόσα ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα υπολογίζεται πως θα λάβουν μέρος στην παγκόσμια ημέρα με τίτλο «100.000 ποιητές για την αλλαγή».

Μπορούν 100.000 ποιητές από 120 χώρες του πλανήτη να αλλάξουν τον κόσμο; Ή έστω να ονειρευτούν πως μπορούν να το επιτύχουν και να το διεκδικήσουν; Η απάντηση είναι καταφατική. Κάπως έτσι φτάσαμε στη σημερινή ημέρα με τίτλο «100.000 ποιητές για την αλλαγή», ένα οικουμενικό project που έρχεται να μιλήσει για την αλλαγή στην κοινωνία, το περιβάλλον, την πολιτική.

Πρόκειται για ένα ποιητικό

γεγονός χωρίς προηγούμενο. Η Αθήνα θα συμμετάσχει και αυτή με Έλληνες ποιητές να διαβάζουν έργα τους σε τρία σημεία του Εθνικού Κήπου από τις 12 έως και τις 2 το μεσημέρι. Το ελληνικό «παρών» οφείλεται στη στήριξη των «Πρωτοβουλία 21 Μαρτίου», «Κύκλου Ποιητών», Εκδόσεων «Μικρή Άρκτος», βιβλιοπωλείου Ιανός και Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και η μπάντα του Δήμου Αθηναίων, συνεισφέροντας στον εορταστικό τόνο της σαββατιάτικης βόλτας στον Εθνικό Κήπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα