«Όχι» σε νέα μέτρα, λέει το ΠΑΣΟΚ

Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν για άλλη μια φορά στο ΠΑΣΟΚ, σε κλειστή σύσκεψη του προέδρου Ευάγγελου Βενιζέλου με στενούς του συνεργάτες, χθες, ημέρα κατάθεσης του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2014 στη Βουλή. Όσον αφορά στα επιμέρους οικονομικά θέματα, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με τους χειρισμούς του υπουργείου Οικονομικών στο πετρέλαιο θέρμανσης

ζητώντας διεύρυνση του επιδόματος και προκαταβολική καταβολή του. Στον τομέα του ενιαίου φόρου ακινήτων, το ΠΑΣΟΚ εμμένει στις προτάσεις που έχει ήδη υποβάλει στην κυβέρνηση και αναμένει απαντήσεις επί των συγκεκριμένων, προτού λάβει οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

Την ίδια ώρα, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, επανήλθε για πολλοστή φορά το θέμα της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησης, που αποτελεί επιτακτικό αίτημα κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, η προγραμματική συμφωνία αναμένεται στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, της δεύτερης δηλαδή για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο που ξεκίνησε χθες, τηρώντας –στον βαθμό που αυτό θα γίνει πράξη- τη σχετική δέσμευση του Ευάγγελου Βενιζέλου προ ημερών, όταν ερωτήθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα