Oι υποκλοπές και το «Μουρούτης gate»

Εξάλλου, αν και χθες η αξιωματική αντιπολίτευση διέψευσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε υποκλοπές στο τηλέφωνό του, στο παρελθόν η Κουμουνδούρου έχει αφήσει σαφείς υπόνοιες.

Συγκεκριμένα, όταν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης, είχε αναφερθεί σε επισκέπτη του Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή,

η προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ εφημερίδα «Αυγή» είχε αποκαλύψει ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε προειδοποιήσει τους βουλευτές του να… προσέχουν. Μάλιστα, η εφημερίδα έγραφε, στις 18 Απριλίου του 2013, ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε καταγγείλει παρακολουθήσεις και ενδεχομένως τηλεφωνικές υποκλοπές, ενώ έκανε λόγο για «Μουρούτης gate». Στο θέμα, που υπέγραφαν οι δημοσιογράφοι Νίκος Παπαδημητρίου και Κώστας Πουλακίδας, αναφερόταν χαρακτηριστικά: «Σε καταγγελία των κυβερνητικών πρακτικών, που θυμίζουν άλλες, σκοτεινές εποχές και αφορούν παρακολουθήσεις, ενδεχομένως και υποκλοπές, πολιτών, αλλά και των δραστηριοτήτων του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προχώρησε χθες ο Αλέξης Τσίπρας με αφορμή αυτό που θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει “Μουρούτης Gate”». Στο ίδιο ρεπορτάζ, μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι «ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε την Κ.Ο. να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα διανύει περίοδο με πρακτικές του παρελθόντος, με παρακολουθήσεις και, ενδεχομένως, τηλεφωνικές υποκλοπές».

Keywords
Τυχαία Θέματα