Ο Τζίμης Πανούσης ξαναχτυπά

Τα λόγια (τα δικά μας) είναι περιττά όταν ο ίδιος ο Τζίμης αναλαμβάνει να γράψει δυο λόγια για την «φαρσομουσική» παράσταση που ξεκινά την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου: «Μετά από ένα άγριο ηλεκτροσόκ ρεαλισμού στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όπου ο συμπαγής καλλιτέχνης με τις ειδικές ατάκες απηλλάγην από υπερμεγέθη κοραλόλιθο νεφρού, ξαναβγαίνει στη νυχτερινή αγορά εργασίας στο Τρόικα Club … Μια εβραιοναζιστική παραγωγή … Ένα κοινωνικό δράμα

χωρίς προηγούμενο.

Ο όρθιος κωμικός με νάνους ζογκλέρ και μουσουλμάνες χορεύτριες, μεταμορφώνεται επί σκηνής σε καθιστή μοιρολογίστρα και μηρυκάζει την κατανάλωση της Κωνσταντινουπόλεως αριστερά και δεξιά της σκηνής, 1ο στασίδι πίστα οι όρθιοι. Αναπαυτικοί σπιτικοί καναπές αγκαλιάζουν το ηλεκτρικό κουαρτέτο και τα τραγούδια του νέου CD «Όμπι, Όμπι…μπι» θα αναστατώσουν τα αποκριάτικα Παρασκευοσάββατα του φιλοθεάμονος κενού».

Συντελεστές:

Βασίλης Γκίνος (πλήκτρα), Στέλιος Φράγκος (κιθάρες), Βασίλης Κοκκώνης (τύμπανα), Γιώργος Κωστόπουλος (μπάσο), Άρης Κουντούρης (ηχοληψία), Ντίνος Πιτυχούτης (φωτισμοί), Γιάννης Βάμβουρας (video).

INFO: Τρόικα Club, Πειραιώς 178, 201 3413550. Ώρα Έναρξης: 22:30, κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Είσοδος: 15 ευρώ στο μπαρ, 140 ευρώ η τιμή φιάλης. www.op178.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα