Έτσι αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Ζαρντίμ οδηγούσε εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό στην αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος και είχε αξιοπρεπείς εμφανίσεις στο Champions League. Τώρα ο Μίτσελ ψάχνει και ψάχνεται με την ομάδα να θυμίζει… περίοδο προετοιμασίας. Οι δοκιμές του Ισπανού δεν κοστίζουν στην Ελλάδα, αλλά… εδώ είναι Ευρώπη.

ΑΜΥΝΑ: Τα προβλήματα της άμυνας

φάνηκαν στα δύσκολα ματς της Super League (όποια ήταν αυτά) και στο Champions League. Η οπισθοφυλακή δεν εμπνέει τη σιγουριά άλλων ετών και σε κάθε ματς με… σοβαρό αντίπαλο αναδεικνύονται τα λάθη και οι αδυναμίες. Εξ ου η εικόνα στα δύο ματς με τη Λεβάντε.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Ο Χοσέ Χολέμπας έχει μείνει στις εμφανίσεις του… Euro. Εχει το λάθος στο τσεπάκι, δεν βοηθά στο αμυντικό κομμάτι και είναι μετρημένα στα δάχτυλα τα καλά παιχνίδια που έχει κάνει εφέτος. Με τη Λεβάντε οι αντίπαλοι έκαναν πάρτι στο πρώτο ματς, ενώ στη ρεβάνς η είσοδός του στο β’ μέρος δεν βοήθησε. Όλα αυτά τώρα που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ: Ενας Ντέρεκ Μπόατενγκ που θα παίξει σε κανά μήνα, δεν φέρνει την άνοιξη. Προφανώς στον Ολυμπιακό δεν έψαχναν την ευρωπαϊκή υπέρβαση ή έστω μία αξιοπρεπή πορεία στο Εuropa League και δεν κινήθηκαν στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Εκτός αν θεωρούσαν πως με το υπάρχον ρόστερ θα περάσουν το εμπόδιο της Λεβάντε.

ΚΟΣΜΟΣ: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ουδέποτε άσκησαν σοβαρή κριτική στη διοίκηση. Απολαμβάνουν τις κατακτήσεις των πρωταθλημάτων και των κυπέλλων και αντιδρούν μόνο όταν κάτι στραβώνει στην Ευρώπη. Μόνο τότε θυμούνται τις αδυναμίες και τα λάθη της διοίκησης που ενισχύει μεταγραφικά την ομάδα τόσο ώστε να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τους εν Ελλάδι διώκτες. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός, θέλει να βλέπει μπάλα, καταλαβαίνει την περιόδο κρίσης (και) στο ποδόσφαιρο, είναι όμως… υπέρ το δέον ελαστικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα