Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ

08:40 9/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Ακόμα και σε περίπτωση νίκης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς στις επικείμενες εκλογές, οι συνομιλίες με την Ε.Ε. θα συνεχιστούν. Αυτό το μήνυμα επιχείρησε να στείλει στους δανειστές μας από την Κοπεγχάγη και το συνέδριο του IIF ο Λουκάς Παπαδήμος, που πάνω στην προσπάθεια …καθησυχασμού τους, δεν παρέλειψε να πει περίπου πως ο Αλέξης Τσίπρας

άλλα λέει στο εσωτερικό και άλλα στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Handelsblatt, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται ειπών σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της Συνόδου ότι μπορεί στο εσωτερικό της Ελλάδας ο κ.Τσίπρας να χρησιμοποιεί πολύ ριζοσπαστική γλώσσα, αλλά όταν μιλά με πολιτικούς στο εξωτερικό αποδεικνύεται περισσότερο ευέλικτος.

«Στο Κοινοβούλιο ο κ.Τσίπρας είναι πολύ επιθετικός και υπόσχεται στους οπαδούς του απόρριψη των όρων της ΕΕ ως αντάλλαγμα για περισσότερα δάνεια. Όμως προς τους αλλοδαπούς πολιτικούς τονίζει ότι το θέμα των όρων θα πρέπει να συζητηθεί εκ νέου», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων, εκτιμώντας πως δεν διαφέρει και τόσο πολύ από τους αρχηγούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που και εκείνοι συζητούν την αλλαγή των όρων της δανειακής σύμβασης.

Keywords
Τυχαία Θέματα