Ο θάνατός σου, η ζωή μου

08:31 3/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Κάποτε ήταν ντέρμπι τίτλου, τώρα είναι ντέρμπι σωτηρίας και πλέι οφ. Ο λόγος για την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (19:30) για την 24η αγωνιστική που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η Ένωση θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό κι αν ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να διεκδικήσει τα πλέι οφ.

Αν η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν πάρει το τρίποντο της νίκης, τότε σχεδόν καθάρισε

με την υπόθεση-παραμονή και θα προσπαθήσει να πετύχει το θαύμα της εισόδου στα πλέι οφ. Στην αντίθετη περίπτωση τα πράγματα θα είναι αρκετά μπερδεμένα για τους «κιτρινόμαυρους».

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός του Φάμπρι θέλει να φύγει με το διπλό (είναι τυπικά φιλοξενούμενος) που θα του δώσει ώθηση για τα πλέι οφ και θα τον κρατήσει ζωντανό τις επόμενες αγωνιστικές. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μην κινδυνεύει με υποβιβασμό, ωστόσο χάνει έδαφος για την Ευρώπη και ουσιαστικά βάζει ταφόπλακα στα όνειρά του.

Στα της ενδεκάδας της ΑΕΚ, ο Κωνσταντόπουλος θα είναι στο τέρμα, οι Τσουκαλάς-Τσουμάγκας στα δύο άκρα της άμυνας (δεξιά-αριστερά), οι Μπουγαϊδης-Κουτρουμπής στόπερ, οι Κορδέρο-Μητρόπουλος αμυντικά χαφ, οι Φέτσης-Γκερέιρο δεξιά και αριστερά της μεσαίας γραμμής και ο Κατίδης πίσω από τον προωθημένο Πετρόπουλο.

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, αναμένεται να παραταχθεί με τους Καρνέζη κάτω από τα γκολπόστ, τον Σεϊταρίδη στα δεξιά και τον Μαρίνο αριστερά ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μπουμσόνγκ, Πίντο. Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Βιτόλο, έχοντας δίπλα του τον Σο ενώ η τριάδα μπροστά τους θα είναι ο Μαυρίας αριστερά, ο Σισοκό στα δεξιά και ο Ζέκα στην μέση. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Γιοκίν Εσπάρθα ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός οι τέσσερις να έχουν την εντολή να αλλάζουν συνέχεια θέσεις και να μην υπάρχει καθαρόαιμο φορ.

Keywords
Τυχαία Θέματα