Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΤΡΑΒΗΞΕ Τ’ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τη δημιουργία ρωγμών στο αρραγές μέτωπο των δημάρχων επιδιώκει το τελευταίο διάστημα ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Τη Τετάρτη η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση προκειμένου να αποφασίσει για τη μορφή των κινητοποιήσεων που θα προχωρήσει λόγω των οικονομικών περικοπών που γίνονται στους αυτοτελής πόρους της. Οι παρατάξεις της Ένωσης είχαν πραγματοποιήσει τη Τρίτη προσυνεδριακή συνάντηση όπου και αποφάσισαν ομόφωνα ότι θα προχωρήσουν σε διήμερο κλείσιμο των δήμων στις 29 και 30 Αυγούστου. Την απόφαση πληροφορήθηκε εγκαίρως ο υπουργός Εσωτερικών

ο οποίος και κάλεσε νύχτα στο γραφείο του τον επικεφαλής της γαλάζιας παράταξης και δήμαρχο Κηφισιάς Νίκο Χιωτάκη για να του κάνει παράπονα. Αφού λοιπόν του «τράβηξε το αυτί», την επόμενη ημέρα οι γαλάζιοι δήμαρχοι ψιθύριζαν να μην συμπεριλαμβάνεται στις κινητοποιήσεις το κλείσιμο των δήμων. Από τη Γενική Συνέλευση των δημάρχων έλαμψαν δια της απουσίας τους ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης και ο δήμαρχος Πειραιά Β .Μιχαλολιάκος, Μάλιστα ο δεύτερος άκουσε τα σχολιανά του από τους συναδέλφους του καθώς μόλις είχαν πληροφορηθεί ότι το υπουργείο Εσωτερικών είχε εγκρίνει για το δήμο Πειραιά το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ (Αριθμ. Πρωτ.: 32113) ως «έκτακτη επιχορήγηση για τη κάλυψη επιτακτικών αναγκών».

Keywords
Τυχαία Θέματα